ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Dr. Niedzwiecki - Biografie

Dr. Aleksandra Niedzwiecki

Dr. Aleksandra Niedzwiecki

Dr. Aleksandra Niedzwiecki, membră a Consiliului de Administraţie al Fundaţiei de Sănătate Dr.Rath, este de asemenea vicepreşedinte executiv şi director de cercetare la Matthias Rath, Inc.

Dr.Niedzwiecki a obţinut doctoratul în biochimie la Universitatea din Varşovia, Polonia.

Ea a întreprins cercetări în domeniul metabolismului celular, geneticii şi mecanismelor moleculare ale îmbătrânirii, la diferite instituţii academice din SUA şi alte ţări şi a ocupat posturi de cercetare şi facultate la Universitatea Rockefeller din New York, Universitatea din Toronto (Canada), Universitatea din Varşovia (Polonia) şi Institutul Linus Pauling din California.

În timpul carierei sale ştiinţifice, Dr. Niedzwiecki, care a lucrat direct cu cei doi laureaţi ai Premiului Nobel (G.Edelman şi L.Pauling) a fost inspirată de ideile ştiinţifice ale Dr.Rath care au avut rolul de a reorienta direcţia cercetărilor sale spre domeniul elementelor nutritive şi al bolilor cardiovasculare. Ea a început colaborarea cu Dr.Rath în domeniul cercetării la Institutul Linus Pauling din California şi a rămas în continuare alături de acesta, pe poziţia de director de cercetare în domeniul cardiovascular la acest institut. Ea s-a alăturat echipei de cercetare şi dezvoltare în medicina celulară a Dr.Rath, la scurt timp după înfiinţarea acesteia.

Dr. Niedzwiecki a lucrat împreună cu Dr.Rath timp de peste 10 ani în domeniul cercetării şi dezvoltării. În plus, ea a fost implicată în numeroase activităţi non-profit inclusiv în cadrul Fundaţiei de Sănătate Dr.Rath.

În decursul carierei sale, Dr. Aleksandra Niedzwiecki a câştigat distincţii şi burse de cercetare, pentru cercetările sale asupra legăturii biochimice dintre boli şi elemente nutritive. Dr. Niedzwiecki are peste 60 de contribuţii originale de cercetare publicate în reviste profesionale de prestigiu inclusiv Journal of Biological Chemistry, Arteriosclerosis and Molecular Cell Biology (Revista de chimie biologică, arterioscleroză şi biologie moleculară celulară), ca şi capitole de cărţi şi alte publicaţii ştiinţifice. Ea a susţinut de asemenea numeroase prezentări ştiinţifice publice în SUA şi la diferite întâlniri internaţionale.

Este asociată a American College of Nutrition, editor asociat la Cellular Health Communications şi membră a consiliului editorial al Healthy and Natural Journal. Articolele ştiinţifice populare ale Dr. Niedzwiecki au fost publicate în multe reviste ale industriei de resort cum ar fi Whole Foods, Alive, şi Healthy and Natural Journal.

Este membră a American Heart Association, American Medical Women’s Association, Council on Arteriosclerosis și American Academy for the Advancement of Science.

Publicaţii ştiinţifice ale Dr. Niedzwiecki:

Mai multe informaţii (în limba engleză)

Discursuri importante ale Dr. Niedzwiecki:

(în limba engleză)