ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Despre Dr. Rath Health Foundation (Fundaţia pentru Sănătate a Dr.Rath)

Scopurile Fundaţiei pentru Sănătate a Dr.Rath

Primul scop al Fundaţiei pentru Sănătate a Dr.Rath este acela de a stabili un Nou Sistem Global de Asistenţă Medicală care să poată fi implementat simplu şi economic în orice ţară, la nivel local şi până la nivelul politicii naţionale de sănătate publică. Pe baza descoperirilor ştiinţifice revoluţionare în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor şi sănătăţii celulare, va fi posibil ca maladiile cardiovasculare, cancerul, SIDA şi alte boli comune să fie complet necunoscute generaţiilor viitoare, dacă implementarea acestui Noi Sistem Global de Asistenţă Medicală se va face acum.

Acest prim scop are o relevanţă deosebită pentru oamenii din ţările în curs de dezvoltare, unde integrarea abordărilor sănătăţii naturale în strategiile de sănătate publică va îmbunătăţi în mod semnificativ sănătatea şi viaţa a milioane de oameni care altfel nu ar putea beneficia de o formă de asistenţă medicală accesibilă.

În mod indiscutabil, trecerea în al treilea mileniu a coincis cu schimbări la nivel mondial în asistenţa medicală. n fiecare zi tot mai mulţi pacienţi şi profesionişti în domeniul sănătăţii beneficiază de faptul că cele mai comune boli pot fi prevenite în mod eficient şi tratate natural, cu vitamine şi alte terapii naturale.

Ameliorarea sănătăţii obţinută cu ajutorul elementelor nutritive esen?iale este atât de mult superioară abordării medicale convenţionale pentru boli cardiovasculare, cancer, SIDA şi alte maladii comune, încât companii mari de asigurare din Europa rambursează costurile acestor remedii.

În pofida exploziei costurilor asistenţei medicale, cele mai comune maladii cronice au atins proporţii epidemice şi continuă să se răspândească. Printre ele se numără:

Fundaţia este de asemenea angajată activ în iniţiativele la nivel mondial care promovează dreptul la libertate în ceea ce priveşte sănătatea naturală, în special în Europa şi Statele Unite, unde activităţile Comisiei Codex Alimentarius şi ale Comisiei Europene ameninţă cel mai mult drepturile fundamentale ale omului. Fundaţia recunoaşte de asemenea faptul că sănătatea este indisolubil legată de pace şi securitate şi în consecinţă a lansat iniţiativa “Make Health – Not War” (Faceţi Sănătate Nu Război).

Câştigarea luptei împotriva cancerului şi SIDA

  1. 1. Toate celulele canceroase şi toate virusurile inclusiv HIV se răspândesc prin acelaşi mecanism al bolii. Celulele canceroase şi celulele infectate de virusuri produc o mare cantitate de enzime care sunt capabile să atace şi să distrugă ?esutul conjunctiv înconjurător din organism, ca nişte “foarfeci biologice”.
  2. 2. Întrucât se răspândesc în acelaşi fel, ambele pot fi oprite prin înţelegerea modului în care această invazie biologică poate fi oprită. Aminoacidul natural lizină, în special în combinaţie cu acid ascorbic (Vitamina C) este capabil să neutralizeze aceste enzime şi să reducă în mod semnificativ ?i chiar să blocheze total răspândirea cancerului sau SIDA.
  3. 3. Aproape orice persoană de pe pământ suferă de un deficit al acestor elemente cheie lizină şi vitamina C pentru că organismul nostru nu este capabil să producă nici unul dintre aceste elemente nutritive. Informarea cu privire la acest fapt fundamental pentru sănătate este primul pas pentru a controla aceste epidemii.

Dovezile ştiinţifice şi clinice disponibile nu lasă nici o îndoială asupra faptului că utilizarea preventivă şi terapeutică a acestor elemente nutritive esenţiale şi implementarea acestor cunoştinţe în politicile de sănătate publică va reduce semnificativ rata mortalităţii datorate cancerului şi SIDA. Documente suplimentare sunt disponibile pe acest site web şi pe alte site-uri internet despre sănătate.

Unele efecte ale activităţii Fundaţiei

Descoperirea medicală a Dr.Rath în privin?a controlulului natural al cancerului a fost prezentată într-un anunţ pe o pagină întreagă în cel mai mare ziar al lumii - USA Today, la 8 martie 2002. Comunitatea medicală a înţeles imediat impactul acestei descoperiri. În numai câteva săptămâni de la acest anunţ, au avut loc următoarele evenimente remarcabile:

Într-o scrisoare adresată preşedintelui OMS Dr. Gro Harlem Brundtland, Dr. Rath a solicitat convocarea unei conferinţe globale dedicate în mod specific programelor de sănătate naturală.

Rezultatul vizat al implementării Noului Sistem Global de Asistenţă Medicală este prevenirea şi eradicarea bolilor. Cercetările asupra vitaminelor şi sănătăţii celulare constituie o bază ştiinţifică solidă pentru implementarea măsurilor de asistenţă medicală eficiente, economice şi fără efecte secundare.

Un moment crucial în istorie

Citeşte mai mult despre istoria şi scopurile Fundaţiei noastre în interviul recent al Dr.Rath