ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Despre noi

Despre Dr. Rath Health Foundation (Fundaţia pentru Sănătate a Dr.Rath)

Scopurile Fundaţiei pentru Sănătate a Dr.Rath

Primul scop al Fundaţiei pentru Sănătate a Dr.Rath este acela de a stabili un Nou Sistem Global de Asistenţă Medicală care să poată fi implementat simplu şi economic în orice ţară, la nivel local şi până la nivelul politicii naţionale de sănătate publică. Pe baza descoperirilor ştiinţifice revoluţionare în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor şi sănătăţii celulare, va fi posibil ca maladiile cardiovasculare, cancerul, SIDA şi alte boli comune să fie complet necunoscute generaţiilor viitoare, dacă implementarea acestui Noi Sistem Global de Asistenţă Medicală se va face acum.

Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Matthias Rath - Biografie

Dr. Rath s-a născut la Stuttgart, în Germania, în 1955. După ce a absolvit facultatea de medicină, a lucrat ca medic şi cercetător la Clinica Universitară din Hamburg, Germania şi German Heart Center (Centrul German al Inimii) la Berlin. Cercetările sale s-au focalizat pe cauzele arterosclerozei şi maladiilor cardiovasculare.

Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Niedzwiecki - Biografie

Dr. Aleksandra Niedzwiecki, membră a Consiliului de Administrație al Fundației de Sănătate Dr.Rath, este de asemenea vicepreședinte executiv și director de cercetare la Matthias Rath, Inc. Dr.Niedzwiecki a obținut doctoratul în biochimie la Universitatea din Varșovia, Polonia.

Pentru mai multe, apasa aici.