ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT

Banii fundației sunt folosiți pentru susținerea lucrărilor de cercetare asupra terapiilor naturale cu bază științifică și a activităților educaționale legate de practica de afaceri – ”afacerea cu boala” – a industriei farmaceutice.

Industria farmaceutică nu are nimic cu care să poată contracara puterea științifică a cercetărilor noastre independente și integritatea morală a activităților noastre non-profit. De aceea ea folosește tot mai mult oameni care să îi reprezinte interesele în media, în medicină și politică, pentru a ne frâna progresul prin utilizarea de trucuri juridice dubioase și campanii de defăimare publică, bine finanțate. Totuși, industria farmaceutică nu va reuși în acest demers, întrucât îi lipsesc argumentele științifice pentru a-și susține cauza.

Dacă voi susțineți scopurile și munca noastră, vă rugăm să vă jucați rolul care vă revine pentru încheierea cât mai curând posibil a acestui conflict dintre a face ”afaceri cu boala” și da oamenilor libertatea de a fi sănătoși – în interesul milioanelor de oameni din întreaga lume.

Îndepliniți partea voastră din această misiune aducând în atenția oamenilor această pagină de internet!