Adevăruri ARV

Adevăruri despre Despre Medicamentele Antiretrovirale

"ARV" este abrevierea pentru medicamente antiretrovirale. Această clasă de medicamente extrem de toxice este promovată de către industria farmaceutică pacienţilor infectaţi cu HIV ca fiind "medicamente care salvează vieţi".

În acest scop, industria farmaceutică se foloseşte de o armată de persoane cu influenţă, inclusiv celebrităţi şi chiar politicieni, unii dintre aceştia probabil nefiind la curent cu faptele ştiinţifice: niciunul dintre aceste medicamente nu a demonstrat ca ar fi vindecat vreodată HIV /SIDA şi nu e îndreptăţit a fi vândut drept remediu. Mai mult, aceste medicamente toxice sunt recunoscute pentru faptul că atacă sistemul imunitar al pacienţilor şi eventual îl distrug.

Acest site prezintă extrase din prospectele (informaţiile pentru pacienţi) medicamentelor, aşa cum sunt publicate de înşişi producătorii acestora.

În continuare sunt câteva exemple despre cum industria farmaceutică se foloseşte de organizaţii întregi pentru a-şi promova afacerea de pe urma vieţilor unora dintre cei mai vulnerabili oameni din lume.

Arrow to the right  MSF reambalare medicamente

Arrow to the right  MSF marketing medicamente

Reacţii adverse
toxice şi letale
ale ARV

Declaraţia de faliment
a cercetării ARV

 

Aptivus

Atripla

Combivir

Fuzeon

Invirase

Kaletra

Kivexa / Epzicom

Norvir

Rescriptor

Retrovir

Reyataz

Sustiva

Telzir / Lexiva

 

Viracept

Viramune

 

Ziagen