ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE

Autori: Paul Anthony Taylor, Alexandra Niedzwiecki, Matthias Rath şi August Kowalczyk – supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz

Această carte unică si curajoasă este un arc în timp care demonstrează, cu informaţii documentate, că interesele economice care au susţinut din culise cel de-al doilea Război Mondial sunt aceleaşi cu cele aflate acum în spatele Uniunii Europene, şi anume interesele grupurilor financiare ce coordonează giganticul cartel al petrolului şi medicamentelor.

De ce ar fi atât de important să citeşti acum această carte care îţi dezvăluie ceea ce nimeni nu a îndrăznit să-ţi spună despre Bruxelles UE? Fiindcă îţi oferă informaţiile necesare ca să vezi că istoria se repetă şi să conştientizezi modul în care interesele acestor grupuri financiare îţi afectează în fiecare zi sănătatea şi calitatea vieţii. Nu în ultimul rând, cartea îţi arată şi ce poţi face pentru a ieşi de sub influenţa lor.

CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL A FOST PREGĂTIT ŞI FACILITAT DIN UMRBĂ DE CĂTRE I.G. FARBEN

Cartea dezvăluie faptul că, deşi în aparenţă declanşat de un psihopat Adolf Hitler şi acoliţii săi, cel de-al doilea Război Mondial a fost, de fapt, pregătit şi susţinut din punct de vedere tehnic şi logistic de I.G. Farben, cel mai mare cartel al produselor chimice, petrolului şi medicamentelor, de la acea vreme, cu scopul de a obţine controlul total asupra unor pieţe globale imense în noile domenii de utilizare a produselor chimice. Primul Război Mondial fusese, de fapt, prima încercare a cartelului de a cuceri Europa.

Documentele oficiale ale Congresului SUA şi ale Tribunalului de la Nrnberg pentru crime de război arată fără echivoc faptul că cel de-al doilea Război Mondial a fost nu doar pregătit, ci şi facilitat din punct de vedere tehnic şi logistic de către cel mai mare şi renumit cartel al petrolului şi medicamentelor de la acea vreme: cartelul german I.G. Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii producătoare de produse chimice şi farmaceutice. Rechizitoriul procesului de la Nrnberg dovedeşte că fără I.G.Farben cel de-al doilea Război Mondial nu ar fi avut loc.

I.G.Farben a construit lagărul de la Auschwitz unde şi-a testat medicamentele pe prizonieri

În schimbul finanţării ascensiunii naziştilor şi echipării lor pentru cel de-al doilea Război Mondial, cartelul I.G.Farben a fost primul beneficiar economic al cuceririi Europei. Un exemplu al acestei colaborări este lagărul de concentrare de la Auschwitz. Cu ajutorul unui credit de 1 miliard de mărci germane primit de la Banca Germaniei şi Banca din Dresda, I.G.Farben a construit cel mai mare complex industrial al lumii la acea vreme, care urma să producă, în oraşul polonez Auschwitz, benzină, cauciuc sintetic şi alte produse chimice de război, în vederea cuceririi Rusiei şi Asiei. Pentru construirea giganticei uzine I.G.Auschwitz a fost folosită, în condiţiile tipice ale unui sistem sclavagist, munca prizonierilor din lagărul de concentrare aflat în vecinătate şi care a fost extins tocmai în acest scop, devenind astfel cel mai mare lagăr de muncă forţată şi exterminare din lume.

Aceste crime, precum şi altele din cele comise de I.G.Farben la Auschwitz şi în alte locuri, sunt documentate în înregistrările Tribunalului de la Nrnberg pentru crime de război. Dintre aceste documente, cele mai şocante sunt cele referitoare la experimentele medicale letale făcute pe prizonieri, cu medicamentele brevetate ale companiilor Bayer şi Hoechst. Unii dintre medicii care au condus aceste experimente mortale erau angajaţi plătiţi de Bayer.

(Într-un discurs public susţinut în 2009, Dr.Matthias Rath a arătat că majoritatea medicamentelor testate în aceste experimente letale aparţineau unei noi categorii de produse farmaceutice brevetate, denumită chimioterapie!)

ŞTII CINE A FOST ARHITECTUL CHEIE AL BRUXELLES UE ŞI PRIMUL PREŞEDINTE AL COMISIEI UE? UN PROEMINENT AVOCAT NAZIST!

După ce această a doua încercare de cucerire militară a Europei a eşuat, cartelul a investit într-o nouă încercare: cucerirea economică şi politică a Europei prin intermediul UE. Cartea demonstrează că Walter Hallstein, arhitectul-cheie şi primul preşedinte al Comisiei UE a fost un avocat puternic din Germania nazistă şi membru al unor organizaţii oficiale naziste, precum şi un expert al concernului I.G.Farben. El a fost implicat în realizarea planurilor unei Europe postbelice care urma să se afle sub controlul naziştilor şi al aliaţilor lor corporatişti, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor, reprezentat de I.G.Farben. Cartea îţi va dezvălui implicarea în această planificare a lui Arno Soelter, un alt arhitect nazist al Bruxelles UE.

Aceste planuri au fost ulterior utilizate pentru conceperea structurii nedemocratice a Bruxelles UE. Astfel, în ianuarie 1958 Hallstein era numit de către acţionarii politici ai Cartelului, în funcţia de prim preşedinte al Comisiei UE, mandat pentru care a fost numit din nou în 1963. Timp de 10 ani cât a fost preşedintele UE şi a comandat o armată de mii de birocraţi bine plătiţi de către Cartel şi acţionarii săi politici, el a modelat Bruxelles UE după planurile proiectate cu două decenii înainte de către el şi complicii săi.

Astfel, puterea care determina guvernarea Europei a trecut de la populaţie la interesele corporatiste, mai exact la Cartelul petrolului şi medicamentelor companiile succesoare ale cartelului I.G.Farben care reprezintă interesele celui mai mare grup corporatist de investiţii din întreaga lume.

Chiar dacă UE se pretinde o democraţie parlamentară, în realitate parlamentul UE nu are control asupra guvernului european: Comisia UE, care ia deciziile executive şi implementează legile în favoarea grupurilor financiare ce controlează cartelul ce reuneşte industria chimică, industria petrochimică şi cea a medicamentelor. Aceste grupuri financiare sunt interesate să-şi menţină controlul asupra unor pieţe globale gigantice, în care au investit masiv şi care au un impact considerabil asupra vieţii fiecăruia din noi petrol, medicamente, alimente, produse chimice agricole şi OMG (organisme modificate genetic) dar care sunt ameninţate acum de noile tehnologii şi de agricultura organică.

INSTRUMENTELE CHEIE ALE CARTELULUI SUNT BREVETELE ŞI DEZINFORMAREA

În timpul secolului XX, acest Cartel a devenit forţa economică dominantă în lume şi, în plus, şi-a pus acţionarii politici în guvernele naţiunilor industriale care sunt lideri mondiali, precum Franţa şi Germania liderii exportului de produse chimice şi farmaceutice în Europa. În SUA, acest cartel este reprezentat de Grupul Rockefeller, care controlează zeci de companii chimice, farmaceutice şi petroliere din întreaga lume.

Principalele instrumente strategice pe care le folosesc aceste grupuri financiare pentru a controla pieţele globale gigantice ce afectează practic viaţa fiecărui om alimente, medicamente, surse de energie sunt brevetele de invenţii, pe care le utilizează ca instrumente ce le permit monopolizarea pieţelor şi obţinerea unor rate înalte de profit) şi dezinformarea publică, pe care o practică pentru a-i menţine pe oameni într-o stare de ignoranţă în privinţa alternativelor.

După ce vei citi cartea şi vei afla mai multe lucruri decât cele expuse în această prezentare, probabil te vei întreba: Cum de nu am auzit până acum de aceste lucruri uluitoare şi cutremurătoare? Răspunsul stă în faptul că în deceniile care s-au scurs după anul 1945 şi până în prezent, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari pentru a-şi ascunde trecutul criminal şi a-şi menţine influenţa politică şi economică.

Astfel, timp de peste 6 decenii, acţionarii Cartelului au plătit sume imense pentru muşamalizare, au construit imperii media pentru manipularea opiniei publice, au rescris cărţile de istorie şi au cenzurat ştirile globale, au finanţat şi crescut generaţii de politicieni în zeci de ţări, au plasat străjeri la toate disciplinele academice inclusiv medicină, istorie, ştiinţe sociale şi politice precum şi în zone cheie ale societăţii: biserici, sindicate etc. Nu în ultimul rând i-au vânat fără milă pe toţi cei care au îndrăznit să rupă tăcerea.

Tratatele UE permit consolidarea puterii politice a cartelului

În anii 1990 şi în primul deceniu al secolului XXI, Cartelul şi-a consolidat puterea politică asupra Europei cu scopul final de a crea un birou politic central care să-i apere interesele în faţa ameninţării reprezentate de posibilitatea ca sănătatea să poată fi obţinută prin mijloace naturale şi să-i asigure monopolul global pe pieţele medicamentelor brevetate. Pilonii consolidării acestei puteri au fost cele patru tratate UE: Maastricht 1992, Amsterdam 1997,Nisa 2001 şi Lisabona 2009.

Aceste tratate prin care sunt abolite drepturi şi libertăţi ale cetăţenilor au fost semnate de guvernele fiecărei ţări, fără ca populaţia să fi fost, în prealabil, consultată prin referendum. Dacă UE ar fi fost o democraţie reală, toţi cetăţenii ar fi avut dreptul să-şi exprime voinţa prin referendum public şi, după toate probabilităţile, aceste tratate nu ar fi fost semnate niciodată.

De exemplu, Tratatul de la Maastricht care a deschis drumul spre integrare politică, a înfiinţat uniunea economică şi montetară şi a stabilit o politică externă şi de securitate comună a stabilit şi politici aparent de protecţie a consumatorului dar care în realitate sunt doar o acoperire pentru interesele cartelului.

Un exemplu clasic este Directiva Suplimentelor Alimentare emisă în 2002, prin care s-au impus, la nivel european, restricţii pentru comercializarea şi marketingul suplimentelor cu vitamine şi minerale, pe motiv că restricţiile ar fi necesare pentru a asigura un nivel mai înalt de protecţie a consumatorilor. În realitate, aceste restricţii apără vânzările de medicamente sintetice brevetate ale companiilor farmaceutice vânzări care sunt ameninţate de terapiile naturale nebrevetate, precum cele în care sunt folosite vitamine.

Cartea dezvăluie un alt argument ce dă la iveală interesele din spatele Directivei. În ianuarie 2010, un grup de academicieni de la universităţile din Bath şi Edinburgh (Marea Britanie) a publicat dovezi care arată că în anii 1990 marii producători de petrol, produse chimice, produse alimentare şi tutun s-au angajat împreună într-o strategie de lobby de succes pentru a modela politicile UE în favoarea lor. Şi au reuşit, influenţând în mod forţat sistemul UE de evaluare a impactului deciziilor, pentru a se asigura că acest sistem le va sprijini interesele de afaceri, în detrimentul sănătăţii publice. (Sistemul a fost asimilat prin semnarea Tratatului de la Amsterdam). De aceea, Directiva privind Suplimentele Alimentare utilizează evaluarea riscurilor ca un mijloc de a aduce restricţii privind comercializarea şi marketingul suplimentelor şi a proteja vânzările de medicamente sintetice brevetate ale industriei farmaceutice.

(Dacă doreşti să îţi aperi dreptul de a avea acces liber la remedii naturale fundamentate ştiinţific, poţi semna petiţia pentru organizarea unui Referendum pentru remedii naturale).

Tratatul de la Lisabona, care a devenit lege în 2009, a pus bazele unei Europe fundamental nedemocratice, excluzând posibilitatea ca populaţia să aleagă prin vot guvernul european Comisia UE, numită de elita politică în numele intereselor corporatiste sau să îl înlăture, chiar şi în cazul în care populaţia, în majoritate covârşitoare, ar considera că acesta a comis abuzuri şi i-a redus drepturile. Mai mult, exclude şi posibilitatea ca populaţia să-şi apere drepturile şi libertăţile de erodări ulterioare fiindcă tratatul permite Comisiei UE ca, dacă şi atunci când doreşte să aibă mai multe puteri, să şi le asume fără a consulta, în prealabil, populaţia prin referendum.

Dacă vrei să se organizeze un Referendum pentru respingerea acestui tratat care nu ne dă dreptul să desfiinţăm o putere executivă care nu ne reprezintă interesele în Europa, te invităm să semnezi Petiţia împotriva Tratatului de la Lisabona.

Iar dacă doreşti ca Europa să se bazeze pe o Constituţie care ne apără dreptul la sănătate la viaţă, la o alimentaţie naturală şi un mediu înconjurător sănătos, care reflectă respectul faţă de demnitatea umană şi protejează valorile sociale, poţi semna referendumul pentru adoptarea Proiectului de Constituţie Europeană scris de supravieţuitorii lagărului de concentrare de la Auschwitz – Europa pentru oameni, dinspre oameni  – şi conceput în aşa fel încât să ne protejeze sănătatea şi viaţa în faţa intereselor corporatiste ce transformă organismul uman într-o piaţă de desfacere.

Această carte-manifest îţi lansează şi un apel la acţiune

La începutul secolului XXI, omenirea se află la o răscruce: trebuie să decidem dacă dorim să permitem intereselor Cartelului Petrolului şi Medicamentelor să continue dominaţia asupra vieţilor noastre prin impunerea unor tehnologii depăşite sau dacă suntem gata să ne eliberăm de acest jug, profitând de tehnologii noi, durabile şi independente, mai arată autorii cărţii, dând drept exemple tehnologiile şi tehnicile ce ne permit să obţinem energie din surse regenerabile şi nepoluante, să obţinem o stare de sănătate prin remedii naturale cu baze ştiinţifice şi să practicăm agricultura organică.

În final, autorii cărţii îţi arată numeroase moduri simple în care poţi acţiona imediat pentru a contribui la construirea unei lumi noi iată doar câteva dintre ele: poţi să povesteşti prietenilor şi cunoştinţelor despre informaţiile şi mesajele cuprinse în carte şi să le trimiţi link-ul cu prezentarea cărţii, sau poţi să îţi contactezi reprezentanţii politici şi să le pui cartea la dispoziţie, arătându-le că, odată ce au aflat informaţiile dezvăluite în carte, au în faţa lor şansa de a dovedi că îţi reprezintă cu adevărat interesele.

Mai poţi schimba lumea votând cu propriul buzunar de exemplu, alegând să îţi menţii sau recapeţi sănătatea prin remedii naturale cu baze ştiinţifice, votând astfel împotriva industriei farmaceutice şi a medicamentelor sale sintetice, care ţintesc doar simptomele şi te menţin bolnav pentru a perpetua vânzările ce menţin o piaţă gigantică şi foarte profitabilă.

Sau poţi să contribui la campania “Mişcarea vieţii” – ale cărei baze au fost puse la Auschwitz, de către un grup de oameni printre care s-au numărat şi autorii acestei cărţi campanie al cărei scop este să protejeze drepturile la sănătate şi viaţă ale tuturor oamenilor, drepturi ameninţate de interesele corporaţiilor ce privesc corpul omenesc ca pe propria lor piaţă de desfacere şi sursă de profituri nemărginite.