ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Supravegherea guvernamentală și dreptul nostru la libertatea cuvântului

Ca urmare a tragicelor evenimente petrecute la Paris săptămâna trecută, s-au purtat multe discuții privind libertatea cuvântului. Totuși, printre numeroasele argumente, contraargumente și puncte de dezbatere ridicate în media, un aspect crucial al acestei probleme a fost ignorat în mod evident. Când vine vorba de comunicarea informațiilor despre legătura crucială dintre sănătate, boli și nutriție, libertatea cuvântului este strict îngrădită. Indiferent pe ce continent sau în ce țară ați trăi, situația este aceeași peste tot. Punerea la dispoziție a informațiilor științifice reale despre modurile în care terapiile naturale pot preveni, ameliora, trata și chiar vindeca bolile este supusă unor controale de reglementare și unei supravegheri stricte la nivel guvernamental, atât pe plan național cât și internațional. Fiindcă tot vorbeam despre libertatea de exprimare.

Dar poate că una dintre cele mai previzibile consecințe ale evenimentelor de la Paris este aceea că guvernele au fost foarte grăbite în a solicita o intensificare a serviciilor de spionaj asupra propriilor cetățeni. În Marea Britanie de exemplu, David Cameron s-a întâlnit cu reprezentanții serviciilor de securitate cărora le-a cerut să implementeze sisteme de supraveghere încă și mai invazive decât poliția și spionii britanici și așa ultra-invazivi. Cameron și ceilalți lideri occidentali nu doar că exploatează atacul de la Paris ca o justificare retroactivă a spionărilor ilegale din partea agențiilor lor de securitate, dar acum le și folosesc în mod deschis ca pretext pentru a extinde încă și mai mult această supraveghere asupra noastră și a conferi acestor activități ilicite de monitorizare, forța brutală a legii.

Dar așa cum a explicat Dr.Rath în discursul său de la reuniunea sub egida Movement of Life de la Auschwitz de anul trecut, conducătorii noștri ne mint atunci când ne spun că, pentru a lupta împotriva terorismului, trebuie să ne citească e-mailurile, să ne asculte convorbirile telefonice și să ne urmărească fiecare mișcare. De fapt, singura justificare pentru această uriașă colectare de date este aceea că se tem de noi, oamenii, că ne vom trezi și vom înlocui uneltele economice ale multinaționalului Cartel al Petrolului și Medicamentelor prin intermediul căruia ne controlează. Fiindcă dacă acest lucru se întâmplă, consecința inevitabilă va fi sfârșitul guvernării dictatoriale a Cartelului asupra noastră.
Din această perspectivă, nu este deloc surprinzător faptul că operațiunea globală de spionaj este orchestrată de guvernele acelorași țări care controlează două treimi din exportul de produse chimice, farmaceutice și alte mărfuri cheie ale Cartelului: SUA, Marea Britanie, Germania și Franța.

Singura soluție a acestei situații este deci demascarea planurilor Cartelului, astfel ca oamenii din întreaga lume să poată vedea dincolo de cortina înșelăciunii care a fost construită pentru a-i împiedica să afle adevărul. Pentru toți cei care dorim o lume a sănătății, păcii și dreptății sociale, răspândirea adevărului pe scară cât mai largă reprezintă cea mai bună apărare împotriva dictaturii și totodată un mijloc cheie pentru înfăptuirea unei schimbări pozitive.