Chemo Facts

DATE ŞI MEDICAMENTE UTILIZATE ÎN CHIMIOTERAPIE

Medicamentele oncologice reprezintă cel mai mare segment de business din afacerea farmaceutică globală în valoare de miliarde de dolari. Medicamentele folosite în chimioterapie distrug celulele canceroase – dar distrug şi celulele sănătoase. Dacă luăm în considerare doar acest fapt, e deja destul de rău, însă nu se opreşte totul aici. Medicamentele folosite în chimioterapie au şi efecte adverse şi multe dintre acestea produc noi cancere şi noi afecţiuni, conducând la utilizarea a tot mai multe medicamente, care la rândul lor au alte efecte adverse. Este un cerc vicios iar pentru industria farmaceutică, un permis de a face bani.

Ce interes ar putea avea industria farmaceutică să încerce să prevină cancerul, dacă prin perpetuarea cancerului se câştigă venituri de 100 miliarde de dolari anual doar în SUA? Singurul motiv pentru care cancerul rămâne o condamnare la moarte este reprezentat de miliardele de dolari câştigaţi de companii din medicamentele lor chimioterapice.

Acest site prezintă extrase din „prospectele” acestor medicamente chimioterapice, aşa cum sunt publicate chiar de către producătorii medicamentelor.

Medicamentele marcate cu sunt listate în „ Al 11-lea Raport al Carcinogenilor” [“11th Report on Carcinogens”] din Programul Toxicologic Naţional al SUA [US National Toxicology Program] ca fiind "carcinogenice", care generează cancer. Altfel spus, medicamentele prescrise ca tratament milioanelor de bolnavi de cancer sunt de fapt cunoscute ca fiind cauzatoare de cancer.

Click aici pentru a afla mai mult.

AdriamycinCarcinogenic

AlkeranCarcinogenic

Amsa PD

Avastin

BiCNU

Blenoxane

Busulfex

Camptosar

Cerubidine

Cosmegen

CytoxanCarcinogenic

DacarbazineCarcinogenic

Ellence

Erbitux

  • Bristol-Myers Squibb / ImClone
  • mai mult

Etopophos

Herceptin

Hexalen

Hycamtin

Idamycin

Ifex

LeukeranCarcinogenic

Mustargen

Mutamycin

MyleranCarcinogenic

Navelbine

Purinethol

Rituxan

Taxol

Temodar

ThiotepaCarcinogenic

Vinblastine

Vincasar

Vumon

 

 

ZanosarCarcinogenic