ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Supravieţuitorii lagărului de la Auschwitz propun Constituţia Noii Europe

Agenda din spatele celui de-al Treilea Război Mondial dată la iveală!

Auschwitz, Polonia, 13 noiembrie 2007: Peste 30 de supravieţuitori ale lagărului de exterminare de la Auschwitz şi ai altor lagăre de concentrare naziste s-au reunit la Auschwitz pentru a participa la o conferinţă de o zi. Conduşi de un crez moral unic, acest grup de oameni extraordinari a decis să-şi împărtăşească povara în cadrul discuţiilor despre viitorul Europei. În cadrul unei ceremonii solemne, supravieţuitorii acestui iad pe pământ şi-au povestit experienţele trecutului, propunând totodată o constituţie a Europei pentru Oameni, dinspre Oameni.

Scopul acestui document unic este ocrotirea vieţii şi sănătăţii oamenilor, aflate în prezent sub ameninţarea intereselor corporatiste ale căror profituri multimiliardare provin din tratarea corpului omenesc ca piaţă de desfacere. Numitorul comun al industriei farmaceutice şi al industriei alimentare producătoare de OMG (organisme modificate genetic) sunt produsele brevetate care servesc intereselor unor gigantice grupuri de investiţii, cu preţul sănătăţii şi vieţii a milioane de oameni. Aceasta nu este o campanie politică, ci o problemă de moralitate, a spus August Kowalczyk, fondatorul Fundaţiei Auschwitz Hospice (Fundacja Hospicjum Oswiecim) şi organizator principal al conferinţei.

S-a subliniat în mod deosebit faptul că fabrica morţii de la Auschwitz a fost în acelaşi timp un lagăr de muncă sclavagistă în beneficiul IG Auschwitz, sucursală deţinută 100% de cartelul chimic IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte firme care continuă şi astăzi să ameninţe milioane de vieţi - deşi acum prin metode mai subtile. Conferinţa a fost organizată de Fundaţia de Sănătate Dr.Rath care a criticat mult timp afacerea cu boala a industriei farmaceutice. Pentru întreaga sa activitate în serviciul umanităţii, această organizaţie a primit distincţia Releu de viaţă din partea supravieţuitorilor de la Auschwitz, alături de solicitarea simbolică de a duce mai departe în viitor amintirea lagărelor de la Auschwitz.

În discursul său, Dr.Rath a afirmat că acelaşi grup de interese corporatiste, respectiv cartelul petrolului şi medicamentelor care a pregătit cel de-al Doilea Război Mondial discută acum deschis agenda unui al Treilea Război Mondial, inclusiv un holocaust nuclear. După demascarea lor, cu prilejul acestei conferinţe, aceste planuri nu vor mai putea fi puse în aplicare.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul Ştafeta Vieţii