ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Supravieţuitorii de la Auschwitz şi Fundaţia Dr.Rath stabilesc noi obiective pentru Mişcarea Vieţii

Cu ocazia unei reuniuni care a avut loc la Auschwitz, Polonia, la 20 aprilie 2013, supravieţuitorii lagărului de la Auschwitz şi ai altor lagăre de concentrare s-au întâlnit în cadrul unei conferinţe de o zi cu reprezentanţii Fundaţiei de Sănătate Dr.Rath şi cu alţi participanţi din întreaga lume. Această reuniune a constituit o urmare a conferinţei care a avut loc în noiembrie 2007, la care Fundaţia a primit distincţia "Releu de Viaţă" din partea supravieţuitorilor, obiectivele cheie ale întâlnirii din acest an fiind evaluarea progreselor misiunii comune a participanţilor, de a duce mai departe în viitor amintirea lagărelor de la Auschwitz, împărtăşirea experienţelor şi stabilirea de noi ţeluri pentru o Mişcare a Vieţii la scară globală.

Supravieţuitorii de la Auschwitz
Fotografie de grup a participanţilor la conferinţă

Printre vorbitorii la această conferinţp s-au numărat şase supravieţuitori ai lagărelor de concentrare naziste: Jerzy Ulatowski, Roza Krzywoblocka, Elzbieta Sobczynska, Ignacy Golik, Barbara Doniecka şi Maria Stroinska.

Din partea Fundaţiei, au luat cuvântul Dr.Rath, Dr. Aleksandra Niedzwiecki, Paul Anthony Taylor şi Jose Serrulla Garrido. Vorbitorii internaţionali au fost Dr. Uli Saemann şi Rayk Seamann din Germania şi Dr. Georgios Katsonis şi Eleni Kouppanou din Cipru.

Unul dintre rezultatele cheie ale acestei întâlniri a fost reafirmarea angajamentului participanţilor de a promova constituţia Europei pentru Oameni, dinspre Oameni, propusă pentru prima oară de August Kowalczyk şi alţi supravieţuitori ai lagărelor de concentrare naziste în 2007.

Gândită ca un plan pentru definirea drepturilor umane fundamentale pe teritoriul Europei, această constituţie lansează un apel pentru ca dreptul la sănătate, la viaţă, la hrană naturală, la un mediu înconjurător sănătos, la respect pentru demnitatea umană şi ocrotirea valorilor sociale să fie proclamate ca drepturi inalienabile pentru fiecare cetăţean european.

În încheierea conferinţei, ca semn de recunoaştere pentru activitatea lor susţinută şi realizările obţinute în slujba umanităţii, supravieţuitorii lagărelor de concentrare au primit calitatea de membri de onoare ai Mişcării Vieţii.

Prezentările conferinţei

Click pe nume pentru a vedea prezentarea video a conferinţei.

SUPRAVIEŢUITORI

Jerzy Ulatowski / Roza Krzywoblocka / Elzbieta Sobczynska / Ignacy Golik /
Maria Stroinska / Barbara Doniecka

FUNDAŢIE

Dr. Rath / Dr. Niedzwiecki / Paul Anthony Taylor / Jose Serrulla Garrido

VORBITORI INTERNAŢIONALI

Dr. Uli Saemann & Rayk Saemann / Dr. Georgios Katsonis / Eleni Kouppanou