ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Mişcarea Vieţii!

Discurs de Dr. Rath,
Kerkrade, Olanda
4 Aprilie 2009

Discurs de Dr. RathÎn această săptămână am văzut cu toţii, la conferinţa G-20 de la Londra, cât de puternică este bătălia globală dintre susţinătorii situaţiei existente şi forţele schimbării.

Susţinătorii situaţiei existente, reprezentaţi de afacerile de investiţii de multe trilioane de dolari ale produselor petrochimice şi farmaceutice pe scurt, cartelul petrolului şi medicamentelor este reprezentat de acţionarii săi politici actuali, Nicolas Sarkozy în Franţa şi Angela Merkel în Germania.

Forţele schimbării la G20 sunt conduse de preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, care tocmai a fost ales de cetăţenii americani cu un mandat clar pentru a pune capăt tiraniei petrolului şi a o înlocui cu forme de energie regenerabile.

Disputa G20 nu se referă în primul rând la stăpânirea crizei economice. Problema în discuţie pentru cartel şi acţionarii săi politici este mult mai mare. Ce este în discuţie este însăşi supravieţuirea afacerii lor de investiţii de multe trilioane de dolari, cu petrol.

Nu trebuie să fii economist ca să înţelegi ce se va întâmpla dacă sub noua administraţie a SUA oraşul de automobile Detroit va începe o producţie în masă de maşini cu hidrogen adică maşini ce folosesc apa ca sursă de energie. Odată ce acest lucru se va întâmpla, oamenii lumii vor înţelege că aceeaşi formă de energie din apă le poate încălzi casele, lumina oraşele şi energiza transportul public.

Energia din hidrogen nu este nouă. Fiecare plantă, fiecare animal şi fiecare celulă a corpului uman utilizează această formă de energie pentru a-şi furniza energie biologică. Mai mult, acum 40 de ani primele fiinţe umane care au ajuns pe lună au folosit hidrogen pentru a propulsa rachetele Apollo.

Tranziţia de la era energiei carbonului (petrol) la energia hidrogenului (apă), va rezolva criza energetică a acestei planete pentru generaţiile viitoare.

Dacă poporul american şi noua sa administraţie vor lansa cu succes această tranziţie, acest lucru va pune în mod inevitabil capăt dependenţei globale de petrol ca şi profiturilor nelimitate ale lui Rockefeller şi ale altor baroni ai petrolului.

Dar încă şi mai mare decât consecinţele economice ale acestei tranziţii va fi colapsul politic. Popoarele lumii deja se trezesc, realizând că energia nu era singurul domeniu unde lipsa lor de cunoştinţe a fost luată ca o condiţie preliminară pentru exploatare.

Milioane de oameni doresc să ni se alăture în misiunea care ne-a reunit la această întâlnire nevoia de a depăşi consecinţele devastatoare ale “afacerii cu boala” a industriei farmaceutice.

Cartelul ştie că odată ce cei doi piloni economici ai săi afacerile cu petrol şi medicamente vor fi recunoscuţi de întreaga lume ca fraude, guvernarea lor pe această planetă se va sfârşi. Nici o fraudă de asemenea magnitudine nu poate supravieţui în nici o societate democratică. Singurul mod în care aceste modele de afaceri frauduloase pot fi continuate, este o dictatură globală.

În primăvara anului 2009 planul global al cartelului a fost adus în faţa noastră pentru ca toată lumea să vadă:

O dictatură globală condusă de naţiunile cheie, Franţa şi Germania, pregătite să folosească orice mijloace politice, economice şi chiar militare inclusiv folosirea armelor nucleare franceze pentru a cimenta guvernarea continuă a cartelului petrolului şi medicamentelor. Sub pretextul luptei împotriva crizei economice, Sarkozy şi Merkel strigă după un guvern economic global. Dar ceea ce vor ei să spună, este crearea unui prim pas către o dictatură globală în numele intereselor care i-au adus la putere, cartelul petrolului şi medicamentelor. Acesta a fost fundalul bătăliei duse în această săptămână la G-20 între susţinătorii situaţiei existente şi forţele schimbării conduse de Obama, preşedintele SUA.

Trebuie să înţelegem acest moment critic din istoria omenirii. Trebuie să înţelegem că bătălia dintre umanitate şi forţele răului a atins o nouă culme. Dar nu este doar responsabilitatea noastră să vedem pericolul situaţiei.

Trebuie de asemenea să înţelegem puterea tranziţională şi oportunitatea care ne taie răsuflarea, a acestui moment din istorie. Trebuie să ne refocalizăm eforturile, să ne identificăm aliaţii şi să ne reînnoim angajamentele către marele nostru scop “Sănătate pentru toţi până în anul 2020

Eradicare prin educaţie

Mai întâi să aruncăm o privire la dimensiunea sarcinii pe care o avem în faţă pentru anii care vin.

În timpul secolului 18, medicul britanic James Lind a descoperit că boala marinarilor, scorbutul, putea fi prevenită şi chiar vindecată cu ajutorul sucului de lămâie verde. Această descoperire a salvat în final vieţile a zeci de mii de marinari.

Louis PasteurUn secol mai târziu, chimistul francez Louis Pasteur descoperea că epidemiile nu sunt un blestem al cerului, ci că sunt cauzate de microorganisme. Această descoperire a pavat drumul către dezvoltarea vaccinurilor împotriva rabiei şi altor boli infecţioase, ajutând la salvarea vieţilor a milioane de oameni.

Acestea au fost cu adevărat contribuţii majore la medicină şi la progresul umanităţii. Dar ele sunt minimizate de magnitudinea sarcinii care stă în faţa alianţei noastre pentru sănătate. Scopul nostru nu este să controlăm o singură boală sau un grup de boli.

Sarcina noastră este reducerea semnificativă şi posibila eradicare a celor mai comune boli ale zilelor noastre. Cele mai importante dintre aceste boli sunt infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale, hipertensiunea, stopul cardiac, bătăile neregulate ale inimii, problemele circulatorii diabetice, cancerul, osteoporoza, deficienţele imunitare şi altele. Aceste maladii sunt responsabile de 80% din decesele lumii industrializate.

Astfel, sarcina noastră este enormă: ne angajăm să salvăm vieţile a zeci de milioane de oameni.

Descoperirile ştiinţifice care ne permit să atingem acest scop au fost făcute. Substanţele naturale necesare pentru prevenirea şi controlul acestor maladii sunt disponibile. Singurul obstacol care ne separă de atingerea acestui ţel măreţ şi salvarea a milioane de vieţi este un singur factor: educaţia.

Trebuie să înţelegem că analfabetismul în domeniul sănătăţii este principala cauză pentru care aceste boli comune încă există astăzi. Educaţia în domeniul sănătăţii, în schimb, pune capăt acestei ignoranţe şi pavează drumul către eradicarea bolilor. Pe scurt: educaţie = eradicare.

În ultimele două decenii am contribuit deja la a pune capăt atât analfabetismului în privinţa multor boli, cât şi a celui referitor la adevărata natură a afacerilor farmaceutice cu boala.

În următoarea secţiune a prezentării, voi sublinia câteva din aceste analfabetisme care au prevalat timp de decenii sau chiar secole şi pe care le putem înlătura prin educaţie.

Sfârşirea ignoranţei în ce priveşte bolile cardiovasculare

Timp de secole, oamenii de pe planeta noastră au murit de boli cardiovasculare. Totuşi, în decursul secolului 20 aceste boli au atins proporţii epidemice, ucigând un om din doi în Europa şi în întreaga lume industrializată.

Oricând bolile cum ar fi cele cardiovasculare ating proporţii epidemice, aceasta poate fi din două motive, în primul rând cauza bolii nu a fost identificată şi deci nu este disponibilă nici o terapie eficientă.

Sau, în al doilea caz, oamenii din întreaga lume sunt ţinuţi în ignoranţă în ceea ce priveşte adevărata cauză a bolii ca o condiţie preliminară pentru a menţine în mod deliberat boala ca piaţă globală pentru medicamentele farmaceutice brevetate.

Această ignoranţă în ceea ce priveşte bolile cardiovasculare a luat sfârşit în 1991. În două publicaţii ştiinţifice [1], [2], am reuşit să rezum noua noastră înţelegere asupra acestor boli. Primul care a susţinut aceste descoperiri a fost colegul şi prietenul meu, defunctul Dr. Linus Pauling.

Pentru prima oară omenirea a primit răspunsuri la cele mai importante probleme de sănătate care au rămas deschise în legătură cu ucigaşul numărul unu din lumea industrializată:

Aceste descoperiri au pus de asemenea capăt timpului în care depozitele aterosclerotice care se dezvoltau în interiorul arterelor noastre erau considerate o lovitură a destinului. Dezvoltarea acestor depozite cauza infarctelor şi a accidentelor vasculare a devenit o reacţie predictibilă a corpului nostru faţă de instabilitatea crescută a pereţilor vaselor sanguine cauzată de deficitul de vitamine.

» http://www.why-animals-dont-get-heart-attacks.org

Natural Disappearance of Coronary Artery PlaquePatru ani mai târziu, în 1996, am oferit prima dovadă clinică asupra faptului că suplimentarea cu vitamine poate opri dezvoltarea depozitelor aterosclerotice pe arterele coronare ale pacienţilor şi în anumite cazuri chiar provoca regresia acestora.

Pentru prima dată în istoria medicinei, dispariţia naturală a depozitelor de calciu de pe arterele coronare umane a fost ilustrată în imagini.

Totuşi astăzi la aproape două decenii de la ridicarea vălului ignoranţei în ceea ce priveşte bolile cardiovasculare 15 milioane de oameni continuă să moară anual de aceste boli.

Acest număr înseamnă cât populaţia combinată a oraşelor New York şi Londra sau Hong Kong şi Mexico City. Aceste milioane de oameni dispar în fiecare an din cauza bolilor care ar fi putut fi de mult istorie. Ei sunt sacrificaţi în numele afacerii cu boala a industriei farmaceutice, care îşi hrăneşte lăcomia insaţiabilă cu sănătatea şi viaţa victimelor sale.

Pentru a păstra bolile cardiovasculare ca piaţă, această industrie menţine o armată de promotori în medicină, media şi politică. Ei sunt paznicii ignoranţei în domeniul sănătăţii.

Astăzi ne adunăm pentru a ne reînnoi angajamentele de a intensifica eforturile în ceea ce priveşte educaţia în sănătate şi a învinge aceste forţe ale lăcomiei şi morţii cu mesajul nostru de sănătate şi viaţă.

Sfârşitul ignoranţei cu privire la cancer

Timp de decenii, paznicii ignoranţei au ascuns oamenilor adevăratele cauze ale cancerului. Ignoranţa în ceea ce priveşte cancerul a fost o condiţie preliminară pentru a menţine această boală ca piaţă de multe miliarde de dolari pentru medicamente toxice, promovate în mod înşelător ca chimio-terapie.

Spre deosebire de alte boli, cancerul a fost de asemenea menţinut strategic, timp de decenii, ca un instrument psihologic pentru subjugarea populaţiei planetei în favoarea lipsitei de scrupule afaceri cu boala. Ca rezultat al acestei strategii, diagnosticul cancer este încă perceput pe scară largă ca o condamnare la moarte.

Piaţa cancerului cu chimioterapie toxică este un exemplu perfect pentru expansiunea strategică a bolilor de către industria farmaceutică.

Pacienţii bolnavi de cancer intimidaţi de condamnarea la moarte dată de diagnosticul de cancer acceptă infuzia de chimicale toxice în corpul lor ca o aşa numită terapie. Din cauza extremei toxicităţi a acestor produse chimice, faţă de milioane de celule ale corpului, cel mai frecvent efect secundar al medicamentelor chimio este generarea de noi cancere în corp.

Aceste noi cancere sunt induse de chimioterapie. Învingătorii şi învinşii acestei strategii vicioase se cunosc: milioanele de pacienţi cu cancer hrănesc cu sănătatea şi viaţa lor lăcomia fără limite a companiilor producătoare de medicamente.

Dar această lipsită de scupule afacere de investiţii cu cancerul funcţionează cu o singură condiţie ca oamenii să fie ţinuţi în ignoranţă în ceea ce priveşte alternativele.

În sfârşit, în 1992 vălul ignoranţei a fost ridicat şi în ceea ce priveşte cancerul. După publicarea noilor moduri de control natural al cancerului s-a deschis larg calea ca această boală să nu mai fie o sentinţă de moarte.

Controlul natural al cancerului se bazează pe următoarele fapte:

Blocarea naturală a acestor enzime, de exemplu prin aminoacidul lizină şi alte microelemente nutritive, permite şi blocarea naturală a răspândirii celulelor canceroase şi a formării metastazelor.

» http://www.drrathresearch.org/sci_discoveries/cancer.html

Era clar că, prin aplicarea acestor cunoştinţe, cancerul nu ar mai fi o condamnare la moarte şi într-o zi ar putea ajunge să nici nu se mai ştie de el.

Piesele centrale necesare pentru ridicarea vălului ignoranţei în ce priveşte cancerul, sunt enzimele care digeră colagenul, numite şi colagenaze sau metaloproteinaze.

Cunoştinţele despre aceste enzime sunt un secret atât de bine păzit încât până şi cea mai răspândită carte de medicină la nivel mondial Harrisons Principles of Internal Medicine (Principiile lui Harrison despre medicina internă) evită să le menţioneze chiar şi când vorbesc viitoarelor generaţii de doctori despre procese elementare cum ar fi ovulaţia.

Natural disappearance of brain tumor - and still alive todayConfirmarea clinică urmează curând. Această imagine CT a unei tumori a creierului care a dispărut prin mijloace naturale a fost unul din multele cazuri care au dovedit conceptul ştiinţific publicat în 1992, că posibilitatea controlului natural al cancerului este astăzi o realitate.

În condiţiile în care astăzi încă mai mor de cancer 7 milioane de oameni ceea ce înseamnă echivalentul populaţiei oraşelor Londra sau Tokyo sarcina noastră de a pune capăt ignoranţei în ce priveşte această boală ar putea eventual salva zeci de milioane de vieţi.

Sfârşitul ignoranţei cu privire la SIDA

După ce ignoranţa în privinţa cancerului nu a fost atacată de public pe scară largă timp de decenii, afacerea cu boala a industriei farmaceutice a fost încurajată să deschidă noi pieţe îndreptându-şi atenţia spre lumea în curs de dezvoltare.

În timpul ultimelor două decenii, au construit o piaţă de multe miliarde de dolari cu medicamentele “chimio” pentru SIDA în Africa și țările în curs de dezvoltare.

Şi întocmai ca şi în cazul epidemiei cancerului, cartelul medicamentelor înşeală milioane de pacienţi cu nume fanteziste. În cazul SIDA ei şi-au botezat chimicalele toxice medicamente antiretrovirale”, sau ARV, oferind falsa impresie că aceste medicamente toxice pot vindeca infecţiile virale.

De asemenea, schema de marketing a medicamentelor chimio pentru SIDA este o copie exactă a afacerii cu epidemia de cancer. Ei au folosit chiar şi acelaşi truc ca în cazul cancerului, pentru a crea o spirală a bolii în continuă creştere: promovarea de medicamente toxice care cauzează boala însăşi imunodeficienţa pe care ei în mod înşelător promiteau să o vindece.

În timpul ultimilor 5 ani am reuşit să smulgem vălul ignoranţei şi de pe această boală.

Iată faptele despre afacerea farmaceutică cu epidemia de SIDA:

Producătorilor de medicamente ARV li se cere prin lege să avertizeze pacienţii că medicamentele lor nu funcţionează pentru vindecarea SIDA şi că aceste medicamente toxice pot crea şi mai multă imunodeficienţă.

Pentru a ascunde aceste fapte ştiinţifice care ar trezi la realitate, cartelul medicamentelor plăteşte o armată întreagă de promotori în medicină, media, politică - şi chiar în rândul starurilor de la Hollywood pentru a întoarce pe dos în mod public datele ştiinţifice şi a promova medicamentele ARV ca salvatoare de vieţi în lupta împotriva SIDA.

Sunt mai multe de spus despre afacerea ARV. Medicamentele ARV sunt unealta perfectă pentru fostele puteri coloniale, şi anume Marea Britanie, Franţa, Germania şi altele pentru a ţine lumea în curs de dezvoltare într-o dependenţă economică sufocantă.

În Africa şi alte regiuni în curs de dezvoltare, cartelul finanţează sute de organizaţii care promovează medicamentele ARV, operând în mod generos sub paravanul carităţii. Aceste organizaţii sunt plătite de cartelul medicamentelor pentru a forţa guvernele lumii în curs de dezvoltare să cheltuie miliarde de dolari pentru a importa medicamente toxice care în ultimă instanţă le ucid oamenii.

» http://www.end-aids-business.org/

Sunt şi alte fapte şocante în legătură cu afacerea ARV. În 1974, Henry Kissinger pe atunci secretar de stat al SUA, Consilier de Securitate Naţională şi omul Rockefeller a elaborat un document politic numit NSSM 200, avertizând asupra faptului că suprapopularea lumii în curs de dezvoltare reprezintă una din cele mai mari ameninţări strategice la adresa securităţii naţionale a Statelor Unite.

» www.nt-2.org/nssm200

Cu alte cuvinte, dacă naţiunile industriale nu întreprind eforturi viguroase pentru a decima oamenii din Africa şi alte regiuni în curs de dezvoltare, populaţia în continuă creştere de acolo îşi va cere într-o zi locul la masa ţărilor bogate.

Cele două mari programe de genocid din ultimii 100 de ani:

 • Planul G8 din 2007 de a decima milioane de oameni din Africa prin promovarea medicamentelor toxice ARV
 • Planul din 1942 al naziştilor de a ucide 11 milioane de evrei

Click aici pentru a afla mai mult!

Doar cu câţiva ani mai târziu a început epidemia de SIDA urmată de producţia şi exportul în masă de medicamente ARV toxice în Africa şi întreaga lume în curs de dezvoltare. Sub pretextul carităţii şi ajutorului medical pentru cei săraci, cartelul medicamentelor şi marionetele sale politice au lansat un război chimic împotriva oamenilor din lumea în curs de dezvoltare.

Cu ajutorul medicamentelor chimio toxice - şi al poveştii cu zâne că ele vindecă SIDA forţele bolii şi morţii organizează un genocid farmaceutic în rândul săracilor lumii pentru că nu doresc să-şi împartă bunăstarea cu ei.

Pentru a face lucrurile şi mai rele, G-8 şi Bruxelles UE finanţează acest genocid cu miliarde din banii contribuabililor banii voştri. La întâlnirea din 2007 din Germania, G-8 a propus un program de recolonizare a continentului african inclusiv planul de a demite guvernele independente şi a le înlocui cu marionete ale cartelului farmaceutic.

Primul guvern care a căzut victimă acestui plan maliţios a fost guvernul Africii de Sud sub Președintele Mbeki, care a îndrăznit să promoveze un sistem de asistenţă medicală în afara controlului cartelului farmaceutic. Prima măsură a organizatorilor acestui puci sub Jacob Zuma a fost să deschidă larg porţile distribuţiei în masă a medicamentelor ARV toxice.

Sfârşitul ignoranţei cu privire la adevărata natură a industriei farmaceutice

În decursul secolului 20, o armată de promoteri plătiţi a făcut industria farmaceutică să strălucească ca Rolls-Royce al tuturor industriilor. A apărut criticismul la adresa anumitor medicamente şi al anumitor companii producătoare de medicamente, dar publicul a rămas ignorant în ceea ce priveşte natura fundamental frauduloasă a afacerii cu boala a industriei farmaceutice.

Acest lucru s-a schimbat la 21 iunie 1997. Într-un discurs public la Primăria din Chemnitz, Germania, am descris industria farmaceutică aşa cum este: cel mai mare obstacol în calea sănătăţii oamenilor.

» http://www4.dr-rath-foundation.org/PHARMACEUTICAL_BUSINESS/The_Chemnitz_Programme/index.htm

În acea zi, masca de buni samariteni a companiilor producătoare de medicamente a căzut şi grimasa urâtă a afacerii cu boala şi moartea a devenit vizibilă lumii.

Această expunere publică a declanşat o avalanşă de cărţi, expuneri şi rapoarte media privitoare la natura frauduloasă a afacerii cu boala a industriei farmaceutice.

Printre critici se află şi membri proeminenţi cum ar fi Dr. Marcia Angell, fost editor şef al influentei publicaţii New England Journal of Medicine.

Cele mai importante regulicare pun capăt ignoranţei în ce priveşte natura afacerii cu boala a industriei farmaceutice sunt următoarele:

 1. Industria farmaceutică nu este o industrie a sănătăţii, ci o afacere de investiţii dedicată intereselor pentru profit ale acţionarilor săi
 2. Prevenirea şi eradicarea bolilor micşorează pieţele globale pentru medicamente farmaceutice şi de aceea acest lucru nu este în interesul acestei industrii şi chiar se luptă împotiva lui
 3. Microelementele nutritive se adresează cauzelor bolii la nivel celular. Prin prevenirea bolilor de la bun început, această abordare naturală, nebrevetabilă, ameninţă pieţele globale ale medicamentelor, de multe miliarde de dolari, şi în ultimă instanţă continuarea afacerii cu boala a industriei farmaceutice.

Industria farmaceutică, una din cele mai mari industrii de investiţii din lume, a fost acum expusă ca şi crimă organizată: promite sănătate dar livrează boală - şi se hrăneşte din înşelăciune la nivel global.

» http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/bwdcritical.htm

Odată cu expunerea sa ca fraudă, afacerea de investiţii cu boala a pierdut orice bază morală şi credibilitate. Acum este doar o problemă de timp până când popoarele lumii vor pune capăt acestui model imoral de afaceri şi vor pune asistenţa medicală sub control public.

» www.nuremberg-tribunal.org

De asemenea, nu există nici o îndoială asupra faptului că popoarele lumii vor acuza arhitecţii, profitorii şi promotorii afacerii cu boala pentru crimele împotriva umanităţii pe care le-au comis timp de decenii. Nu există îndoială nici că oamenii vor convoca în acest scop un tribunal internaţional similar cu Tribunalul pentru crime de război de la Nrnberg.

Sfârşitul ignoranţei omenirii cu privire la cartelul petrolului şi medicamentelor, ca arhitect al celor două războaie mondiale

Timp de multe decenii, cărţile de istorie au încercat să ne vândă povestea celor două războaie mondiale ca accidente ale istoriei. Am fost făcuţi să credem că moartea a 100 de milioane de oameni şi distrugerea în mod repetat a multor ţări europene s-au produs în 1914 din cauza unui împărat german megaloman şi în 1939 din cauza unui dictator psihopat.

Această ignoranţă care a durat mai mult de jumătate de secol a luat de asemenea sfârşit. Am reuşit să obţinem peste 40,000 de pagini de înregistrări istorice ale Tribunalului pentru crime de război de la Nrnberg, împotriva directorilor Bayer, BASF, Hoechst şi a altor membri ai cartelului IG Farben şi să le publicăm pe internet.

» www.profit-over-life.org

Aceste înregistrări istorice dovedesc fără echivoc că:

 1. Cel de-al doilea Război Mondial a fost strategic planificat, finanţat şi organizat în numele Bayer, BASF, Hoechst şi al altor membri ai infamului cartel IG Farben.
 2. Cel de-al doilea Război Mondial a fost încercarea de cucerire militară a pieţelor lucrative ale lumii, în domeniul produselor chimice, petrochimice şi farmaceutice. Cartelul IG Farben a investit în ascensiunea gangsterilor nazişti la putere politică şi le-a susţinut în mod activ pregătirile de război în schimbul acaparării industriilor chimice din ţările ocupate.
 3. În acest mod, IG Farben a încercat să obţină un avantaj decisiv în competiţia mondială cu Rockefellers Standard Oil şi alţi jucători globali pe aceste pieţe extrem de profitabile ale produselor brevetate de înaltă tehnologie.
 4. Pentru a planifica detaliile celui de-al doilea Război Mondial, IG Farben şi naziştii au format un birou special de planificare de război la Berlin, numit în mod înşelător Biroul planului de 4 ani sub conducerea lui Goering şi a directorului IG Farben Carl Krauch.
 5. În planul lor pentru o Europă postbelică sub guvernarea coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben, brevetele erau uneltele cheie economice şi legale pentru a controla pieţele lumii în domeniul produselor chimice, medicamentelor şi altor produse de înaltă tehnologie ale cartelului precum şi economiile ţărilor cucerite.

Cu zeci de mii de pagini de documente istorice ale Tribunalului de la Nrnberg împotriva criminalilor de război cheie Bayer, BASF şi Hoechst, acum disponibile online pentru şcoli, universităţi şi publicul larg, deceniile de ignoranţă în ce priveşte cauzele celui de-al doilea Război Mondial au sfârşit luat pentru totdeauna.

Sfârşitul ignoranţei omenirii cu privire la cartelul petrolului şi medicamentelor ca arhitect al lagărului morţii de la Auschwitz

Timp de şase decenii am fost făcuţi să credem că Auschwitz a fost un lagăr de concentrare construit de nazişti printr-o coincidenţă în oraşul Auschwitz din sudul Poloniei.

Acum, această ignoranţă a luat de asemenea sfârşit. După cum arată înregistrările de la Nuremberg:

 1. Oraşul Auschwitz, situat în regiunea bogată în minerale a Sileziei Superioare, a fost ales de cartelul IG Farben pentru a construi IG Auschwitz pe 24 kilometri pătraţi, cea mai mare uzină industrială din Europa, în timpul războiului pentru a produce benzină şi cauciuc sintetic în vederea cuceririi restului Europei şi Asiei.
 2. Lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a devenit doar printr-o coincidenţă un simbol al morţii, la scară mondială. A fost în mod deliberat extins spre o uzină de muncă sclavagistă, exterminare şi moarte în numele cartelului IG Farben şi al fabricii din vecinătatea sa, construită aproape exclusiv cu ajutorul muncii de sclav a victimelor din lagărul de concentrare din apropiere.
 3. 3. Experimentele medicale letale pe mii de prizonieri nevinovaţi din lagăr nu erau distracţia medicilor nazişti psihopaţi, ci studii contractuale în care prizonierii erau folosiţi ca porci de Guineea umani în numele - şi cu finanţarea celor mai mari companii farmaceutice ale vremii: Bayer şi Hoechst. Majoritatea medicamentelor testate în aceste experimente letale aparţineau unei noi categorii de medicamente farmaceutice brevetate. Numele lor chimioterapie!
 4. 4. Fabrica morţii de la Auschwitz finanţată pe larg de cele mai mari companii farmaceutice ale acelor vremuri a fost leagănul pieţei de multe miliarde de dolari cu medicamente chimio toxice promovate de aceleaşi companii zecilor de milioane de pacienţi cu cancer şi SIDA.

» www.profit-over-life.org

Trebuie să înfruntăm acest fapt care ne trezeşte la realitate: Auschwitz nu a fost sfârşitul genocidului comis de cartelul medicamentelor. A fost începutul.

Sfârşitul ignoranţei cu privire la cartelul petrolului şi medicamentelor ca arhitect al Bruxelles UE

În timp ce acoliţii politici şi militari ai coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben au fost condamnaţi la Nrnberg adevăraţii vinovaţi, directorii cartelului IG Farben au fost eliberaţi curând din închisoare şi reinstalaţi în poziţii de vârf în industria germană pentru a începe imediat planificarea următoarei cuceriri a Europei, de această dată prin intermediul Bruxelles UE.

Timp de 50 de ani ni s-a spus că această structură a Bruxelles UE este baza unui viitor democratic al acestui continent. Acum şi această ignoranţă a luat sfârşit.

Înregistrările istorice publicate online pentru prima oară de către Fundaţia noastră documentează trezirea la realitate:

 1. Planul Bruxelles UE este o copie aproape exactă a planurilor postbelice pentru Europa cucerită, sub controlul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben.
 2. Aceste planuri ale unui super stat economic european au fost discutate în mod public de către miniştrii nazişti Ribbentrop, Frick şi Hitler însuşi.
 3. Nivelul executiv al Bruxelles UE de astăzi este modelat după Biroul planului de 4 ani al naziştilor împreună cu IG Farben un grup de tehnocraţi aleşi unul şi unul, care operează mai presus de orice control democratic.
 4. Parlamentul UE are o foarte mică, dacă nu chiar inexistentă, putere de a iniţia legislaţie. El serveşte în principal ca frunză de smochin pentru mascarea abuzurilor Bruxelles UE ca birou politic dictatorial al cartelului petrolului şi medicamentelor.
 5. Aşa numitul Tratat de la Lisabona 5. este un act de permisiune care ca şi în 1933 cimentează guvernarea dictatorială a intereselor corporatiste şi marionetelor lor politice asupra milioanelor de oameni ai Europei timp de generaţii de acum înainte.

» www.eu-facts.org

Pe acest website aveţi posibilitatea de a protesta împotriva tratatului de la Lisabona. Vă încurajez să folosiţi această formă de protest online. Dacă doriţi să vedeţi cum funcţionează acest protest online puteţi întreba pe cineva din echipa noastră de computere, în timpul pauzei.

La 13 noiembrie 2007 a avut loc o întâlnire istorică la Auschwitz. Aproximativ 30 de supravieţuitori ai lagărului de concentrare de la Auschwitz au fost primii semnatari ai proiectului de constituţie care înfruntă planul dictatorial imiral al Bruxelles UE cu proiectul de constituţie pentru o adevărat democratică ”Europă pentru oameni și împreună cu oamenii”.

Iar această constituţie nu este doar o proclamaţie. Ea cere scoaterea în afara legii a brevetelor pentru sănătate şi viaţă, ca o condiţie preliminară pentru o nouă Europă unde cartelul medicamentelor este lipsit de unealta sa fundamentală de control asupra economiilor Europei şi sănătăţii oamenilor ei.

» www.relay-of-life.org

Vă întreb, unde în Europa există un grup de mai mare integritate morală, pentru a ajuta la proiectarea drumului spre o nouă Europă, decât oamenii care au privit în ochi forţele morţii şi au supravieţuit lagărelor lor de concentrare?

Vă rog să mergeţi la acest site, să susţineţi proiectul de constituţie cu semnătura voastră şi să-l discutaţi cu prietenii voştri şi în cadrul comunităţii în care trăiţi.

Prin expunerea constantă a forţelor lăcomiei şi morţii din cimitirele afacerii cu boala până la câmpurile morţii de la Auschwitz şi din cel de-al doilea Război Mondial am ajutat omenirea să avanseze până în punctul critic unde se află astăzi.

Mişcarea vieţii învinge epoca bolii şi morţii

De o parte stă cartelul petrolului şi medicamentelor şi acţionarii săi politici, gata să-şi cimenteze guvernarea continuă asupra planetei noastre prin intermediul crizelor economice, dictaturilor şi chiar războaielor.

De cealaltă parte stă mişcarea schimbării. Dar schimbarea nu este de ajuns.

Pentru a avea succes trebuie să ne definim scopul şi trebuie să definim valorile cheie care ne vor propulsa spre atingerea acestui scop. Există un singur nume pentru această mişcare “Mișcarea vieții”

Numai când ne aşezăm pe aripile morale ale supravieţuitorilor de la Auschwitz, numai când ne alăturăm oamenilor ca Albert Schweitzer şi Martin Luther King, numai dacă respectul pentru viaţă devine motorul acţiunilor noastre numai atunci vom putea înlocui forţele bolii şi morţii.

Provocarea Mişcării vieţii este de a depăşi adversităţile acestei tranziţii în istorie prin concentrarea pe noua lume, purtată chiar de acest respect pentru viaţă în toate zonele societăţii şi pe toate colţurile acestei planete.

Într-un moment când interesele din jurul cartelului petrolului şi medicamentelor şi al acţionarilor săi politici sunt gata să incendieze lumea din disperare trebuie nu doar să-i împiedicăm să facă asta, ci să şi pregătim deja pentru nou.

Cum arată această lume nouă?

 1. O lume în care bolile comune zilelor noastre sunt esenţialmente necunoscute.
 2. O lume în care energia din apa râurilor şi oceanelor conduce maşinile, încălzeşte casele şi luminează oraşele
 3. O lume în care trilioanele de euro risipite până acum ca plăţi tributare către cartelul petrolului şi medicamentelor sunt redirecţionate pentru lupta împotriva şomajului şi sărăciei în ţările industrializate şi împotriva foametei, sărăciei şi analfabetismului în lumea în curs de dezvoltare, desfiinţând astfel în sfârşit prăpastia dintre ţările bogate şi cele sărace.
 4. O lume în care problemele încălzirii globale, ale poluării atmosferei şi distrugerii ecologice a planetei noastre au fost rezolvate prin utilizarea energiei curate.
 5. Pe scurt, este o lume pe care o vom putea transmite cu mândrie generaţiei viitoare.

Greu? Imposibil? Nu şi dacă luaţi în considerare supravieţuitorii de la Auschwitz. La 60 de ani după ce au supravieţuit cu greu sârmelor ghimpate ale tiraniei, ar fi putut privi înapoi în trecut şi rămâne pasivi. Dar prin susţinerea constituţiei pentru o nouă Europă în oraşul simbolic de la Auschwitz, ei au făcut exact opusul. O dată în plus ei s-au ridicat într-un moment care a contat cu adevărat.

Ce simbol puternic al tăriei morale! Ce exemplu puternic pentru noi toţi să ajutăm la construirea acestei noi Europe. Acesta are nevoie de mai mult decât doar semnătura voastră, are nevoie de voi!

Vă încurajez să vă gândiţi la crearea de proiecte de viaţă în vieţile şi comunităţile voastre pentru a da exemple şi a începe construirea acestei noi Europe şi acestei noi lumi a sănătăţii şi vieţii.

» www.movement-of-life.org

Am înfiinţat un site web care va fi condus de astfel de proiecte de viaţă, proiectele voastre. Dorim să dezvoltăm acest site web într-o comunitate online unde puteţi face schimb de proiecte de viaţă cu oameni din întreaga lume.

Deoarece salvarea câtor mai multe vieţi posibil continuă să rămână responsabilitatea noastră principală - şi pentru că educaţia înseamnă eradicare am dezvoltat un prim proiect în cadrul Mişcării Vieţii căruia ar trebui să ne alăturăm cu toţii: World Health Alphabetization (alfabetizarea în probleme de sănătate).

» www.wha-www.org

Niciodată omenirea nu a fost mai aproape de o lume în care cele mai comune boli ale zilelor noastre să fie esenţialmente necunoscute. Ca oameni de ştiinţă, am deschis porţile acestei noi lumi. Acum depinde de voi, oamenii lumii. Împreună trebuie să ne asigurăm că această lume a sănătăţii şi vieţii devine realitate!