ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”

Ceea ce ați vrut dintotdeauna să știți despre Bruxelles UE – dar nimeni nu a îndrăznit să vă spună!

Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”

În noua noastră carte, ”Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”, spunem o poveste pe care mulți cititori ar putea, din motive obiective, să o respingă din start. În sprijinul acestui gest, ei ar putea spune că dacă informațiile istorice vechi la care se face referire în această carte ar fi adevărate, ar fi auzit despre ele până acum.

Luând în considerare acest aspect, considerăm că este responsabilitatea noastră să vă încurajăm nu doar să descărcați cartea, ci și să vizitați și studiați documentele sursă menționate în josul paginilor.

Timp de aproape trei sferturi de secol, lumea a știut că cel de-al doilea război mondial a fost provocat de un psihopat, Adolf Hitler, și anturajul său de huligani rasiști, naziștii. Adevărul este însă că cel de-al doilea război mondial a fost în primul rând un război de cucerire purtat în numele Cartelului Petrolului și Medicamentelor în scopul controlării unor piețe globale de multe trilioane de dolari în domeniile noi, abia apărute, ale produselor patentate.

Documente oficiale ale Congresului SUA și ale Tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război indică fără echivoc faptul că cel de-al doilea război a fost nu numai pregătit, ci și facilitat din punct de vedere logistic și tehnic de către cel mai mare și mai renumit Cartel al Petrolului și Medicamentelor de la acea vreme, și anume cartelul german IG Farben compus din Bayer, BASF, Hoechst și alte companii de produse chimice. Rezumatul procesului de acuzare de la Nuremberg dovedește că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc.

Din această carte veți afla și că primul război mondial, cea de-a doua mare tragedie a secolului 20, a fost de fapt prima încercare de cucerire a lumii, a acelorași interese corporatiste. Mai mult, după ce aceste încercări militare de cucerire a Europei au eșuat, Cartelul Petrolului și Medicamentelor a investit într-o a treia încercare: cucerirea economică și politică a Europei prin intermediul ”Bruxelles UE”

Vă încurajăm să ajutați la răspândirea acestei cărți în familia voastră, printre prietenii și colegii de serviciu și în comunitățile voastre. Mai mult, vă îndemnăm să vă confruntați cât mai repede reprezentanții politici – la nivel local, regional, național și european – cu informația cuprinsă în această carte. Prin aceasta, veți presa acești politicieni să facă o alegere: fie să închidă ochii în fața adevărului și astfel să susțină deliberat acapararea Europei de către o dictatură a intereselor corporatiste, sau să acționeze în spiritul apărării democrației, a sănătății și vieții a milioane de oameni. Alegerea pe care acești politicieni o vor face cu privire la poziția lor față de Bruxelles UE va fi cea mai importantă decizie a carierei lor politice.

Pentru a descărca această carte sau pentru a o citi online, click aici.