ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Demontarea ‘Bruxelles UE’ – o condiţie preliminară pentru libertatea globală a sănătăţii naturale

Demontarea ‘Bruxelles UE’Petiţia o campanie care are ca scop garantarea accesului liber la terapiile naturale cu baze ştiinţifice pentru toţi cetăţenii Uniunii Europene (“Bruxelles UE”) – a fost deja semnată de peste un sfert de milioane de oameni. Coordonată de Dr. Rath Health Foundation (Fundaţia de Sănătate Dr. Rath) sub umbrela campaniei European Referendum Initiative (Iniţiativa unui Referendum European) semnatarii petiţiei vin din toate cele 27 state membre ale Bruxelles UE.

Totuşi, în pofida suportului public impresionant şi crescând pentru această campanie, Fundaţia de Sănătate Dr.Rath este pe deplin conştientă de faptul că Bruxelles UE nu are nici o intenţie să asculte cererile cetăţenilor Europei. Întrucât operează în afara principiilor fundamentale ale libertăţii şi democraţiei, Bruxelles UE este –prin definiţie – o dictatură. Nici cei 27 de “Comisari” care compun Comisia Europeană – nivelul executiv al Bruxelles UE – şi nici măcar preşedintele Bruxelles UE, Herman van Rompuy, nu au fost aleşi de popor. În schimb, puterea poporului de a-şi alege guvernanţii a fost efectiv transferată intereselor corporatiste.

Dictatura Bruxelles UE se plasează singură mai presus de lege

Tratat de la LisabonaUn fapt necunoscut marii majorităţi a cetăţenilor europeni este că Protocolul asupra Privilegiilor şi Imunităţilor Uniunii Europene – ataşat aşa numitului ‘Tratat de la Lisabona’ care a devenit lege europeană în decembrie 2009 (în condiţiile în care numai unui procent mai mic decât 1% din populaţia Europei i s-a permis să voteze asupra acestuia) plasează Bruxelles UE mai presus de lege. De exemplu:

În lumina acestor fapte, nimeni nu ar trebui să se mai îndoiască asupra faptului că reformarea Bruxelles UE nu este posibilă. În condiţiile în care nici măcar unul din politicienii săi la nivel executiv nu a fost ales de popor şi toţi oficialii sunt mai presus de lege, este o iluzie să credem că această structură va asculta vreodată de oameni sau va acţiona în interesul lor.

Sus

Scopul cheie al Bruxelles UE

Acum, într-un moment în care – datorită dezvoltării dramatice a terapiilor naturale cu bază ştiinţfiică  – vieţile a milioane de oameni care suferă de cancer,  boli cardiovasculare  şi alte afecţiuni comune pot fi salvate, Cartelul plasează încă o dată   profiturile mai presus de viaţă şi devine responsabil pentru suferinţa şi moartea oamenilor în proporţiile unui genocid.

Acum, într-un moment în care – datorită dezvoltării dramatice a terapiilor naturale cu bază ştiinţfiică – vieţile a milioane de oameni care suferă de cancer, boli cardiovasculare şi alte afecţiuni comune pot fi salvate, Cartelul plasează încă o dată profiturile mai presus de viaţă şi devine responsabil pentru suferinţa şi moartea oamenilor în proporţiile unui genocid.

Scopul cheie al Bruxelles UE este de a distruge sectorul sănătăţii naturale, astfel încât să împiedice terapiile naturale nebrevetabile să concureze cu industria farmaceutică globală – Cartelul Farmaceutic – şi multimilionara sa ‘Afacere cu Boala’. Acţionând esenţialmente ca acţionari politici nealeşi ai acestor interese farmaceutice multinaţionale, executivii Bruxelles UE proiectează legile Europei în numele acestora.

De exemplu, scopul asa numitei “Food Supplements Directive,” (Directiva Suplimentelor Alimentare) legiferată în 2002, este acela de a impune restricţii stricte şi dictatoriale asupra tipurilor şi dozelor de vitamine şi minerale care pot fi conţinute în suplimentele nutritive. Pentru a masca această ameninţare, Bruxelles UE pretinde în mod nesincer că nivelurile permise pentru fiecare element nutritiv vor fi calculate ştiinţific prin intermediul unui proces numit “scientific risk assessment” (evaluarea ştiinţifică a riscului). Totuşi, realitatea este că majoritatea metodologiilor propuse pentru evaluarea presupusului “risc” de a consuma suplimente alimentare sunt oricum, numai ştiinţifice nu, şi de fapt sunt profund eronate.

În mod similar “Traditional Herbal Medicinal Products Directive,” (Directiva Produselor Medicinale Tradiţionale din Plante) legiferată în 2004 supune produsele medicinale naturale din plante unui proces prohibitiv de înregistrare prin care toate plantele care nu au garantată o licenţă specifică sunt interzise şi scoase de pe piaţă. Prin decimarea în acest mod a sectorului plantelor, Bruxelles UE intenţionează să elimine o ameninţare cheie pentru interesele financiare ale acţionarilor săi farmaceutici multimiliardari.

Mai mult, într-o încercare de a limita până şi răspândirea informaţiei despre terapiile naturale, Bruxelles UE a legiferat în 2006 aşa numita “Regulation on Nutrition and Health Claims” (Reglementarea Menţiunilor de Nutriţie şi Sănătate). Sub această legislaţie draconică, toate sugestiile sau implicaţiile faptului că un aliment sau element nutritiv are anumite proprietăţi nutriţionale benefice sau a faptului că există o anumită legătură între un anumit aliment / element nutritiv şi sănătate, sunt interzise cu excepţia situaţiei în care sunt în mod specific autorizate de Comisia Europeană – chiar dacă există dovezi ştiinţifice pentru aceste menţiuni. Astfel, în disperarea sa de a proteja multimiliardara “Afacere cu Boala” a industriei farmaceutice, Bruxelles UE a recurs la activarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice – interzicerea libertăţii cuvântului.

Pentru a ajuta Bruxelles UE în aceste încercări de a distruge sectorul sănătăţii naturale, în ianuarie 2002 s-a înfiinţat European Food Safety Authority (EFSA) (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentaţiei). Dar în loc să îmbunătăţească siguranţa alimentaţiei şi să protejeze consumatorii aşa cum pretinde, EFSA este angajată în efortul continuu şi sistematic de a elimina terapiile naturale nebrevetabile şi a informaţiilor despre acestea, pe întregul continent european.

În culise, juriul ştiinţific al EFSA joacă rolul cheie în aceste eforturi. În loc să fie compus din experiţi independenţi, EFSA permite cu bună ştiinţă membrilor comitetelor sale ştiinţifice să aibă legături cu firmele farmaceutice, chimice, biochimice şi agricole. Mai mult, într-o încercare ostentativă de a proteja aceste interese corporatiste, EFSA pretinde chiar pe site-ul său web că “a avea un interes nu înseamnă neapărat a avea un conflict de interese.” &În vederea acestui lucru, probabil că nu este deloc surprinzător că, în pofida celor peste 44,000 de menţiuni de sănătate de “funcţionare generală” care au fost înaintate spre aprobare la RFSA sub înainte menţionata “Reglementare a Revendicărilor privind Nutriţia şi Sănătatea,” majoritatea covârşitoare au fost respinse.

Conştientizarea acestor fapte ar trebui să servească pentru încetarea, odată pentru totdeauna, a iluziei că apelurile din inimă spre Bruxelles UE pentru a “salva suplimentele noastre” şi a ne proteja dreptul la sănătate naturală vor avea vreodată vreun efect – în afară poate de acela de a trezi zâmbete ironice pe feţele “Comisionarilor UE” şi altor acţionari ai Cartelului Medicamentelor.

În locul acestei iluzii, următoarele consecinţe devastatoare ale guvernării Cartelului asupra Bruxelles UE trebuie înţelese de toată lumea: Acum, într-un moment în care – datorită dezvoltării dramatice a terapiilor naturale cu bază ştiinţfiică – vieţile a milioane de oameni care suferă de cancer, boli cardiovasculare şi alte afecţiuni comune pot fi salvate, Cartelul plasează încă o dată; profiturile mai presus de viaţă şi devine responsabil pentru suferinţa şi moartea oamenilor în proporţiile unui genocid.

Sus

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UEDacă popoarele Europei doresc să evite greşelile trecutului – pentru repetarea cărora ar plăti din nou, cu alte noi milioane de vieţi – este timpul să creeze o conştientizare publică mai largă asupra istoriei criminale a Cartelului Medicamentelor.

Cu trei sferturi de secol în urmă, cel mai mare Cartel Chimic şi Farmaceutic al acelor timpuri – IG Farben, compus din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii multinaţionale – a finanţat ridicarea unei alte dictaturi, regimul nazist din Germania.Şi atunci şi acum, scopul Cartelului a fost acelaşi: cucerirea şi controlul Europei şi lumii prin toate mijloacele posibile – politic, economic şi militar.

Aşa cum este descris în revoluţionara carte “Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”, arhitecţii cheie ai structurii Bruxelles UE au fost recrutaţi din rândul aceloraşi tehnocraţi care au proiectat anterior planurile unei Europe postbelice sub controlul naziştilor. Acest fapt, care a fost în mod deliberat ascuns cetăţenilor europeni pentru mai bine de 70 de ani, explică de ce natura nedemocratică a Bruxelles UE prezintă o asemănare atât de izbitoare cu planurile postbelice intenţionate de nazişti pentru o “zonă economică europeană totală”.

Sus

Legătura cu Codex Alimentarius

Legătura cu Codex-ulScopul principal al Fundaţiei de Sănătate Dr.Rath este să stabilească un nou sistem global de asistenţă medicală bazat pe descoperirile ştiinţifice revoluţionare în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor şi sănătăţii celulare. Odată atins acest scop, se va crea condiţia pentru ca bolile cardiovasculare, cancerul, SIDA şi alte maladii comune să fie necunoscute generaţiilor viitoare. Totuşi, Cartelul Farmaceutic stă în prezent în calea acestui scop şi intenţionează chiar să exporte modelul Bruxelles UE în întreaga lume, ca un mijloc de a-şi extinde controlul şi asupra altor continente.

Un partener cheie în încercările la nivel internaţional ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapiile naturale este aşa numita Codex Alimentarius Commission Comisia Codex Alimentarius), a Naţiunilor Unite (UN), organizaţie care este finanţată de World Health Organization (WHO) (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a UN şi Food and Agriculture Organization (FAO) (Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură). Înfiinţat în 1963, activităţile principale ale Codex sunt centrate în jurul proiectării standardelor globale pentru toate produsele alimentare inclusiv suplimentele alimentare. Acţionând ca un bloc coordonat, cele 27 ţări membre ale Bruxelles UE utilizează din ce în ce mai mult Codex-ul ca vehicul pentru modelarea hranei globale şi reglementărilor suplimentelor, pentru a oglindi legea Bruxelles UE.

Prin implementarea Codex restrictions on food supplements (Restricţiile prevăzute de Codex pentru suplimentele alimentare) în regiuni ca Asia de Sud-est prin Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) (Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-est); Africa, prin African Union (Uniunea Africană); America de Sud, prin Mercosur şi Union of South American Nations (Uniunea Naţiunilor Sud-Americane); şi America de Nord, prin propusa North American Union (Uniunea nord americană), Cartelul Farmaceutic intenţionează să transforme vieţile şi corpurile a miliarde de oameni într-o piaţă de desfacere pentru medicamentele lor sintetice brevetate.

Sus

În concluzie

  1. ‘Bruxelles UE’ 1. este o structură dictatorială care serveşte unor interese corporatiste globale care ameninţă – încă o dată – vieţile a sute de milioane de oameni din întreaga Europă. Mai mult, dacă cetăţenii Europei nu acţionează acum, această structură va rămâne la putere timp de generaţii şi va subjuga întreaga lume sub controlul său.
  2. 2. Din cauza concepţiei sale fundamental nedemocratice – cu Comisia UE deţinând întreaga putere executivă iar Parlamentul UE având doar rolul de frunză de smochin – structura “Bruxelles UE” nu este reformabilă. De aceea, ea trebuie să fie respinsă public de oameni, demontată şi eventual înlocuită de un sistem cu adevărat democratic de reprezentare: o Europă a oamenilor, pentru oameni şi dinspre oameni.
  3. Demontarea influenţei dictatoriale a intereselor corporatiste care guvernează peste “Bruxelles UE” – şi astfel peste popoarele Europei – este o condiţie preliminară pentru eliminarea pe scară largă a celor mai răspândite boli ale zilelor noastre inclusiv bolile cardiovasculare şi cancerul. Prin obţinerea controlului asupra bolii, vo putea crea o lume mai sănătoasă– pentru copiii noştri şi generaţiile viitoare.

Sus

Ce trebuie să facă cetăţenii Europei acum

Pentru a face posibilă libertatea sănătăţii naturale, trebuie întreprinse următoarele acţiuni cheie de către toţi cetăţenii europeni interesaţi:

Sus

Expunerea politicienilor europeni care sunt unelte ale Cartelului Farmaceutic

nvităm toţi cetăţenii europeni care primesc răspunsuri scrise de la politicieni să ni le trimită la adresa de mail info@dr-rath-foundation.org. Cu permisiunea dumneavoastră, vom publica răspunsurile lor pe site-ul nostru web, fără menţionarea detaliilor personale.

Publicarea acestor scrisori va face să fie foarte clar tuturor care politicieni europeni sunt motivaţi democratic şi care, cu sau fără voia lor, sunt unelte ale Cartelului Farmaceutic.

În ultimă instanţă, libertatea terapiilor naturale pe plan global poate fi asigurată prin darea spre publicitate, de către noi, a acelor politicieni care sunt unelte ale intereselor corporatiste. Ajutând la îndepărtarea lor din posturi şi înlocuirea loc cu politicieni cu adevărat motivaţi democratic, cetăţenii Europei vor aduce un serviciu nepreţuit întregii omeniri.

Sus