ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Conferinţă în Alba Iulia – 6 martie şi Cluj-Napoca – 7 martie

Ca parte din campania “Mişcarea Vieţii”, organizăm la începutul lunii martie 2013, în oraşele Alba Iulia şi Cluj-Napoca, o conferinţă cu tema:

CANCER: FACI CHIMIOTERAPIE SAU IEI VITAMINE?
Află de ce medicamentele sintetice nu te vor face niciodată sănătos, dar nutrienţii naturali da!

Prezentarea va fi susţinută de Paul Anthony Taylor, Directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath. Autor, cercetător şi speaker cunoscut la nivel internaţional, Paul  lucrează pentru fundaţie din anul 2003, iar de atunci a acumulat o experienţă foarte largă  şi cunoştinţe bogate în domeniul sănătăţii naturale şi în cel al politicilor din domeniul sănătăţii.

Aşa cum ştiţi, prin aceste conferinţe, fundaţia noastră le oferă oamenilor informaţii ştiinţifice şi documentate care nu sunt accesibile pe scară largă – precum cele rezultate din studiile realizate de Institutul de Cercetare Dr. Rath din SUA – şi le arată cum îşi pot proteja dreptul la sănătate în faţa intereselor de afaceri aflate în spatele intereselor politice.

Participarea la conferinţe este gratuită

ALBA IULIA
Miercuri 6 martie 17.00-19.00
Sala de conferinte (sala mica)
a Casei de Cultura a Sindicatelor,
Str. Mihai Viteazul 31, Alba Iulia
CLUJ-NAPOCA
Joi 7 martie 18.00-20.00
Sala de conferinte a Hotelului Central,
Str. Victor Babes nr. 13, Cluj-Napoca

IMPORTANT: Numărul de locuri este limitat. Dacă doriţi să participaţi la conferinţă, vă rugăm să vă înregistraţi până joi 28 februarie trimiţând un scurt mesaj de confirmare, în care menţionaţi conferinţa/oraşul la care veţi participa – conferinţa din Alba Iulia sau conferinţa din Cluj-Napoca -  pe adresa de email:

maria.constantin@movement-of-life.org
Maria Constantin,
Communication Officer
Fundaţia de Sănătate Dr. Rath - România

Vom rezerva rânduri pentru cei care s-au înregistrat. Persoanele care nu s-au înregistrat dinainte vor fi îndrumate spre locurile rămase disponibile.