ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Conferinţă în Constanţa – 28 mai 2013 şi Oraviţa – 30 mai 2013

Ca parte din campania “Mişcarea Vieţii”, am organizat la sfârşitul lunii mai 2013, în oraşele Constanţa şi Oraviţa, o conferinţă cu tema:

CANCER: CHIMIOTERAPIE SAU VITAMINE?
Află rezultatele cercetărilor din domeniul sănătăţii naturale care au demonstrat ştiinţific faptul că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate

Prezentarea a fost  susţinută de Paul Anthony Taylor, Directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath. Autor, cercetător şi speaker cunoscut la nivel internaţional, Paul Taylor este co-autor al cărţii unice şi curajoase „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” – scrisă împreună cu Dr. Matthias Rath, Dr. Alexandra Niedzwiecki şi August Kowalczyk. Paul lucrează pentru fundaţie din anul 2003, iar de atunci a acumulat o experienţă foarte largă şi cunoştinţe foarte bogate în domeniul sănătăţii naturale şi în cel al politicilor din domeniul sănătăţii. Cei care au participat la conferinţele pe care le susţine au aflat, printre altele, despre modurile incredibil de variate si de subtile în care ne este influenţată sănătatea.

Cu fiecare conferinţă, Paul Taylor adaugă noi informaţii şi prezintă noi descoperiri revoluţionare din domeniul sănătăţii naturale, precum cele bazate pe studiile ştiinţifice care demonstrează faptul că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate. Prin aceste conferinţe, Fundaţia de Sănătate Dr. Rath le oferă oamenilor informaţii ştiinţifice şi documentate care nu sunt accesibile pe scară largă – precum cele rezultate din studiile realizate de Institutul de Cercetare Dr. Rath din SUA – şi le arată cum îşi pot proteja dreptul la sănătate în faţa intereselor de afaceri aflate în spatele intereselor politice.

Constanţa

Marţi 28 mai, 18.00-20.00

Sala de conferinţe a complexului Curtea Brâncovenească

Str. Vasile Lupu nr 43-45 (Zona Capitol), Constanţa

Oraviţa

Joi 30 mai, 18.00-20.00

Teatrul Vechi Mihai Eminescu

Str. Mihai Eminescu nr.18, Oraviţa