ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Constanţa şi Oraviţa -
două conferinţe cu un succes peste aşteptări

La sfârşitul lunii mai 2013, Fundaţia de Sănătate Dr. Rath a organizat două dintre cele mai de succes evenimente desfăşurate ca parte din campania „Mişcarea Vieţii”: conferinţele susţinute la Constanţa şi la Oraviţa, cu tema “CANCER: CHIMIOTERAPIE SAU VITAMINE?”, de către Paul Anthony Taylor, directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath.

Datorită sprijinului extraordinar pe care ni l-au oferit voluntarii care au coordonat împreună cu noi acţiunile de organizare şi promovare – desfăşurate într-un interval mai scurt de timp decât cel obişnuit – am avut, la ambele conferinţe, un număr de participanţi mai mare decât ne aşteptam.

Pentru succesul conferinţei de la Constanţa le suntem recunoscători d-nei Floarea Damaschin – care ne-a invitat să venim şi să susţinem o conferinţă în Constanţa, ne-a ajutat să găsim o sală gratuită şi ne-a sprijinit în promovare; d-lui Marcel Bouroş – care ne-a oferit cu generozitate, în mod gratuit, sala de conferinţe din complexul Curtea Brâncovenească, susţinându-ne şi în promovarea conferinţei. De asemenea, le suntem recunoscători d-nei Cristina Constantin şi d-lui Sergiu Moisi – care au contribuit la promovare şi s-au ocupat, cu grijă şi dedicare, de acţiunile de organizare din ziua conferinţei.

Pentru succesul conferinţei de la Oraviţa îi suntem recunoscători în primul rând d-nei Laura Zaharia – care ne-a invitat să susţinem o conferinţă în Oraviţa, a găsit o sală gratuită şi a atras într-un interval scurt de timp un număr mare de participanţi, inclusiv din Reşiţa şi alte localităţi apropiate, iar în cele mai multe cazuri s-a întâlnit şi a vorbit personal cu oamenii invitaţi la conferinţă. În al doilea rând, mulţumim Primăriei din Oraviţa, care ne-a oferit gratuit una dintre cele mai frumoase săli în care ar putea fi organizată o conferinţă şi ne-a asigurat tot sprijinul tehnic necesar.

Datorită unor oameni dedicaţi ca ei, fiecare conferinţă a Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath este, într-un fel sau altul, o poveste de succes. Pe lângă numărul de participanţi, reuşita conferinţelor din Constanţa şi Oraviţa a fost confirmată de reacţiile oamenilor din timpul prezentării susţinute de Paul Taylor, de aplauzele şi felicitările oferite la final, precum şi de mesajele care ne-au fost trimise ulterior. Cităm câteva pasaje din aceste mesaje: „Am fost profund impresionat de conferinţă”; „A fost o experienţă care m-a făcut să înţeleg mai bine ceva ce ştiam, dar nu acceptam pe deplin sau nu conştientizam încă. M-am bucurat sa îl cunosc pe Dl. Paul Anthony Taylor si pe toţi ceilalţi implicaţi; astfel, am avut ocazia sa aflu informaţii care îmi sunt foarte de folos”; „Succes în activitate, să continuaţi cu curaj ceea ce faceţi şi să ştiţi că nu sunteţi singuri în acest demers, aveţi sprijinul meu şi al tuturor care aderă la a va ajuta şi, în primul rând, ajutorul divin, dacă n-o să renunţaţi la curajul de a spune adevărul”; “Vă mulţumim pentru informaţiile şi pentru întreaga prestaţie pe care ne-aţi oferit-o! Faceţi un lucru minunat!. Vă mai aşteptăm!”.

Calde mulţumiri tuturor participanţilor la cele două conferinţe,

Fundaţia de Sănătate Dr. Rath