ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Conferința Fundației Dr Rath de la Timișoara

La sfârșitul lunii Iunie Fundația Dr Rath a organizat la Timișoara o conferință cu tema “CANCER: CHIMIOTERAPIE sau Vitamine?”. Aceasta a fost susținută de domnul Paul Anthony Taylor și s-a bucurat de o numeroasă participare mai ales din partea oamenilor din sfera medicală aceștia fiind prezenți în număr mare la conferință și manifestând un interes deosebit față de tema expusă. Conferința a atras și oameni neimplicați în sfera medicală, care sunt însă preocupați de o nutriție corectă și influența acesteia asupra sănătății noastre.

În ciuda puternicelor averse de ploaie si vânt, multă lume a participat la conferință și acest lucru se datorează în mare parte și echipei de voluntari de la Asociația “Dacica” coordonată de Dr. Dan Spătariu. Aceștia au depus eforturi considerabile pentru a avea o conferință de succes și pentru asta le mulțumim din suflet. Nu in ultimul rând mulțumim domnului Dorel Prodan, director al hotelului Ambassador pentru ajutorul oferit, prin punerea la dispoziție a salii de conferințe împreună cu dotările tehnice.

La sfârșitul conferinței multă lume a dorit să vorbească cu domnul Taylor despre cele prezentate și despre probleme presante ale momentului arătându-și îngrijorarea despre ce se întâmplă dar și disponibilitatea de a ne ajuta în transmiterea mesajului nostru astfel încât să ajungă la cât mai mulți oameni. Suntem recunoscători pentru cuvintele de încurajare și apreciere adresate după conferință, sunt momente ca acestea ce ne determină să continuăm pe drumul început.

Doar cu ajutorul voluntarilor dedicați sprijinirii campaniilor noastre de educare și informare a publicului larg putem continua să organizăm conferințe de succes în multe orașe ale țării. Dacă doriți să susținem o conferință și în orașul dumneavoastră, să ne ajutați să o organizăm și să o promovăm, nu ezitați să ne contactați.

Mulțumim voluntarilor și participanților la conferință.

Pentru a vedea mai multe fotografii, vizitați albumul conferinței pe Facebook



Radu Oancea

Communication Officer
Fundația de sănătate Dr. Rath - România

Mobil: 0737.19.17.82
Fix: 021-589.74.23/24
Dr. Rath Health Foundation - Romania
Phoenix Center - Calea Buzești nr 75-77 et.6 cam.54
București 011013 România
www4ro.dr-rath-foundation.org