ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Conferinţă în Galați – 25 martie 2014
și Târgoviște – 26 martie 2014

Ca parte din campania “Mişcarea Vieţii”, organizăm în luna martie 2014, în oraşele Galați și Târgoviște, o conferinţă cu tema:

CANCER: CHIMIOTERAPIE SAU VITAMINE?
Află rezultatele cercetărilor din domeniul sănătăţii naturale care au demonstrat ştiinţific faptul că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate

Prezentarea va fi susţinută de Paul Anthony Taylor, Directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath. Autor, cercetător şi speaker cunoscut la nivel internaţional, Paul Taylor este co-autor al cărţii unice şi curajoase „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” – scrisă împreună cu Dr. Matthias Rath, Dr. Alexandra Niedzwiecki şi August Kowalczyk. Paul lucrează pentru fundaţie din anul 2003, iar de atunci a acumulat o experienţă foarte largă şi cunoştinţe foarte bogate în domeniul sănătăţii naturale şi în cel al politicilor din domeniul sănătăţii. Cei care au participat la conferinţele pe care le susţine au aflat, printre altele, despre modurile incredibil de variate si de subtile în care ne este influenţată sănătatea.

Cu fiecare conferinţă, Paul Taylor adaugă noi informaţii şi prezintă noi descoperiri revoluţionare din domeniul sănătăţii naturale, precum cele bazate pe studiile ştiinţifice care demonstrează faptul că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate. Prin aceste conferinţe, Fundaţia de Sănătate Dr. Rath le oferă oamenilor informaţii ştiinţifice şi documentate care nu sunt accesibile pe scară largă – precum cele rezultate din studiile realizate de Institutul de Cercetare Dr. Rath din SUA – şi le arată cum îşi pot proteja dreptul la sănătate în faţa intereselor de afaceri aflate în spatele intereselor politice.

Conferința va fi tradusă în limba română

Participarea la conferinţe este gratuită

GALAȚI

Marți 25 martie 2014, 17.30-19.30

Muzeul de Științe ale Naturii (sala de conferințe)

Grădina Botanică, Str. Regiment 11 Siret nr 6A, Galați

TÂRGOVIȘTE

Miercuri 26 martie 2014, 17.00-19.00

Sala de conferinţe a Casei de Cultură a Sindicatelor

Piața Mihai Viteazu nr 1, Târgoviște

IMPORTANT: Numărul de locuri este limitat. Dacă doriţi să participaţi la conferinţă, vă rugăm să vă înregistraţi până vineri 21 martie trimiţând un scurt mesaj de confirmare, în care menţionaţi conferinţa/oraşul la care veţi participa – conferinţa din Galați sau conferinţa din Târgoviște – pe adresa de email:

fundatia.dr.rath@gmail.com

Radu Oancea,
Communication Officer
Fundaţia de Sănătate Dr. Rath - România
021-589.74.23 / 0737.19.17.82

Vom rezerva rânduri pentru cei care s-au înregistrat. Persoanele care nu s-au înregistrat dinainte vor fi îndrumate spre locurile rămase disponibile.