ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Galati si Targoviste - Primele conferinte din anul 2014

Primele conferinte organizate de Fundatia de Sanatate Dr Rath in anul 2014 s-au desfasurat la Galati si Targoviste la sfarsitul lunii martie, atragand o multime de oameni interesati  de o nutritie corecta si ce efecte are o alimentatie corespunzatoare asupra sanatatii noastre. Tema conferintei a fost “CANCER: CHIMIOTERAPIE SAU VITAMINE?” sustinute de catre Paul Anthony Taylor, directorul executiv al Fundatiei Dr Rath.

Multumita ajutorului acordat de voluntarii nostri am reusit sa ne coordonam in a organiza si a promova conferintele pe plan local pentru a avea un numar cat mai mare de participanti si conditii cat mai bune de desfasurare a conferintelor.

La Targoviste, am fost ajutati in organizarea conferintei de domnul Constantin Gurgasu care s-a ocupat cu promovarea prin diverse mijloace a evenimentului avand si un articol dedicat fundatiei nostru in ziarul local, Dambovita. Sala ne-a fost pusa la dispozitie de domnul Mihai Alexandru, director a Casei de Cultura a Sindicatelor din Targoviste. O buna parte din cei prezenti au cerut materiale informative pentru a-I convinge si pe alti oameni despre importanta mesajului fundatiei noastre.

La Galati am avut parte de un sprijin extraordinar din parte domnului Nicolae Ion Copaci, care s-a mobilizat exemplar pentru a organiza o conferinta cat mai reusita. Situata in incinta Muzeului de Stiinte ale Naturii, in Gradina Botanica, sala de conferinta s-a dovedit a fi o locatie excelenta atat prin dotarea tehnica moderna cat si prin amplasamentul sau pe malul Dunarii. O multime de lume a fost prezenta la conferinta, majoritatea aratandu-se foarte interesati de subiect, dorind sa afle cat mai multe lucruri despre temele discutate.

Doar cu ajutorul voluntarilor nostri, conferintele au putut fi un real succes, mesajul Fundatiei Rath ajungand la cat mai multi oameni. Multi dintre ei si-au aratat interesul in a sprijini campania Fundatiei, fie prin actiuni de voluntariat fie raspandind mesajul nostru mai departe la cei interesati prin materialele de promovare. Suntem recunoscatori pentru sprijinul acordat si pentru cuvintele frumoase adresate noua dupa terminarea conferintelor. De asemenea suntem incantati in a organiza si a promova noi conferinte in noi orase din Romania cu sprijinul unor oameni de calitate. Asteptam cu nerabdare invitatii din tara.

Multumim voluntarilor si participantilor celor doua conferinte.

Fundaţia de Sănătate Dr. Rath