ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Conferința Fundației Dr Rath la București

Pe 22 Martie 2015, Fundația Dr Rath a organizat la București o conferință cu tema “CANCER: CHIMIOTERAPIE sau Vitamine?”.  Aceasta a marcat reîntoarcerea noastră în capitală după prima conferință organizată în România de Fundația Dr Rath, acum patru ani. În timpul care a trecut, fundația noastră a observat o creștere în numărul persoanelor care ne susțin și sunt de acord cu ideile noastre, motiv pentru care conferința din acest an a avut un număr mai mult decât dublu ca participare decât prima. O asemenea prezență nu poate decât să ne bucure și să mulțumim tuturor celor care au venit. Lucru cel mai important pentru noi este ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, pentru a informa cât mai multă lume asupra remediilor naturale ce există.

Succesul conferinței nu ar fost atins fără aportul însemnat al voluntarilor noștrii: dna Liliana Scrioșteanu, dna Tatiana Horumbă, Dna Oana Andra și dna Rodica Grigore. Aceștia au făcut o excelentă campanie de promovare a conferinței pentru a asigura o prezență bună și ne-au ajutat să punem la punct toate detaliile înaintea sosirii participanților.

Publicul a fost entuziast și bine informat, domnului Paul Anthony Taylor făcându-i mare plăcere să țină conferința în fața lor. La final mai multe persoane au adresat întrebări domnului Taylor despre cele discutate și despre alte probleme legate de vitamine și sănătatea naturală, acesta vorbind mai pe larg subiectele abordate. Mesajele de încurajare și de susținere primite după, ne bucură mult și suntem foarte recunoscători pentru ele.

Doar cu ajutorul voluntarilor dedicați sprijinirii campaniilor noastre de educare și informare a publicului larg putem continua să organizăm conferințe de succes în multe orașe ale țării. Dacă doriți să susținem o conferință și în orașul dumneavoastră, să ne ajutați să o organizăm și să o promovăm, nu ezitați să ne contactați.

Mulțumim voluntarilor și participanților la conferință.

​Pentru a vedea mai multe fotografii, vizitați albumul conferinței pe Facebook