ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

MIȘCAREA VIEȚII – Fundația unei noi lumi

Discursul intitulat ”Mișcarea Vieții – Fundația unei lumi noi”, a fost susținut de către Dr.Matthias Rath la 24 mai 2014 la conferința de la Auschwitz, Polonia. Dedicat lui August Kowalczyk, fost prizonier al lagărului de concentrare de la Auschwitz, acesta vorbește despre faptul că singurul mod de a asigura supraviețuirea omenirii este demascarea publică a planurilor Cartelului farmaceutic, chimic și petrochimic astfel ca oamenii să poată privi dincolo de cortina înșelăciunii.

Cheia supraviețuirii omenirii este chiar aici, la Auschwitz, locul de pe pământ unde moartea a milioane de oameni în lagărul nazist rămâne pentru totdeauna legată de IG Auschwitz, întruchiparea intereselor corporatiste care pun profiturile mai presus de viață.

”Mișcarea Vieții” este singura alternativă, dacă nu vrem să permitem Cartelului să pună stăpânire pe planeta noastră și să o înrobească timp de generații întregi de acum înainte. Dezvoltarea unor alternative superioare medicamentelor chimice, energiei fosile și altor tehnologii depășite monopolizate de către Cartel, ruperea tăcerii și răspândirea informației pe întregul mapamond va elibera această planetă de sub jugul Cartelului.