ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Supraviețuitorii lagărului de la Auschwitz și Mișcarea Vieții își iau angajamentul să apere drepturile omului la nivel global

 

La o reuniune care a avut loc la Auschwitz, Polonia, la 24 mai 2014, supraviețuitorii lagărului de la Auschwitz și ai altor lagăre de concentrare naziste s-au întâlnit, în cadrul unei conferințe de o zi, cu reprezentanții Fundației de Sănătate Dr.Rath și ai campaniei Mișcarea Vieții. Ca o continuare a conferințelor precedente din 2007 și 2013, obiectivul cheie stabilit la întâlnirea din acest an a fost planificarea următorilor pași pentru campania globală Mișcarea Vieții.

Printre vorbitorii la conferința din acest an s-au numărat șase supraviețuitori ai lagărelor de concentrare naziste: Jerzy Maria Ulatowski, Barbara Doniecka, Elzbieta Sobczynska, Wieslawa Borysewicz, Roza Krzywoblocka Laurow și Maria Stroinska.

Printre ceilalți vorbitori, din partea Fundației de Sănătate Dr.Rath și ai Mișcării Vieții, au fost Alexandra Dabrowski, Jose Serrulla Garrido, Paul Anthony Taylor, Sofia Matsi (Cipru), Nico Molitor, Dr. Wong Ang Peng (Malaezia) și Dr. Rath.

Au mai fost prezenți coordonatori ai Mișcării Vieții din Cipru, the Marea Britanie, Italia, România, Polonia și Asia de sud-est.

Fiecare vorbitor de la această conferință a amintit faptul că Auschwitz a devenit cunoscut întregii lumi din cauza crimelor inimaginabile împotriva umanității, comise în lagărul de concentrare Auschwitz. Nu este, așadar, surprinzător faptul că toți participanții au fost vizibil impresionați să afle că această fabrică a morții a fost posibilă prin existența complexului industrial IG Auschwitz din apropiere, o uzină gigantică aparținând cartelului chimic și farmaceutic german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst și alte companii.

La întâlnirea din acest an, s-a subliniat un punct cheie și anume că astăzi, din nou, aceleași interese corporatiste ne amenință drepturile la viață și sănătate punând profitul mai presus de viață. Deși miliarde de oameni din întreaga lume încă nu înțeleg acest lucru, acționarii moderni ai Cartelului vor să aibă control asupra sănătății noastre, asupra surselor de apă și hrană și asupra mijloacelor de producție a energiei. În vederea atingerii acestor scopuri, un element cheie al strategiei lor este de a limita informațiile despre alternativele disponibile în aceste zone cruciale ale vieții noastre. Dacă aceste interese reușesc să-și atingă scopul, omenirea va fi înrobită de o dictatură corporatistă pentru multe generații de acum înainte.

La închiderea conferinței, s-a dat citire de către Jerzy Maria Ulatowski, unui puternic angajament, în numele tuturor participanților. Angajamentul pentru apărarea drepturilor umane la nivel global invită oamenii din întreaga lume să susțină Mișcarea Vieții și să ajute astfel la construirea unei lumi a sănătății, păcii și dreptății sociale care să devină realitate atât pentru noi cât și pentru toate generațiile viitoare.

Înregistrările video ale vorbitorilor la conferință se găsesc pe canalul nostru YouTube