ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Ştiri

Ultimele știri

Prin intermediul notificărilor noastre constante și analizelor celor mai importante știri din întreaga lume, sunteți mereu la curent cu ultimele evenimente din domeniul sănătății și al politicii.

Pentru mai multe, apasa aici.

Povestea contrafăcută a telefonului Angelei Merkel urmărit de NSA

Acum mai bine de un an, ca urmare a unui scandal iscat în jurul stilului de viaţă risipitor şi cheltuielilor de multe milioane de euro ale unui episcop catolic, Tebartz van Elst, finanţarea de 5 miliarde de euro pe an acordată de stat bisericii catolice şi bisericii protestante germane era pe cale să se prăbuşească. O singură cadă în valoare de 15.000 euro şi o masă de 25.000 euro au fost vârful icebergului, din suma totală de peste 31 milioane euro – din banii contribuabililor germani – pe care episcopul arhiconservator şi bigot a cheltuit-o numai pentru reşedinţa proprie.

Sistemul statului german de a finanţa bisericile din fondurile colectate din taxe în loc să lase parohiile să se autofinanţeze, a fost practicat de nazişti în schimbul susţinerii regimului nazist de către Vatican - şi mai târziu de către biserica protestantă, în anii 1930.

Pentru mai multe, apasă aici.

Raportul despre tortura CIA: Este timpul ca Bush şi Cheney să fie traşi la răspundere pentru crimele lor

Dacă până şi oficialii Naţiunilor Unite cer deschis trimiterea în judecată, înseamnă că raportul şocant al Comisiei de Investigaţii a Senatului Statelor Unite despre programul de tortură a CIA arată clar ca Plângerea adresată în 2003 de doctorul Matthias Rath şi de alţii Curţii Penale Internaţionale (International Criminal Court, ICC) a fost un important pas spre a aduce vinovaţii în faţa justiţiei. Acuzându-i pe George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Condoleezza Rice şi alţii de vătămre, omor, tortură, acte inumane, crime de război şi crime împotriva umanităţii. Plângerea a fost adresată procurorului de atunci al Curţii Penale Internaţionale, Luis Moreno-Ocampo, cu rugamintea de a fi luată în considerare cu prioritate de urgenţă. După 11 ani, validitatea acestor acuzaţii fiind demonstrată în detaliu pentru întreaga lume, credem că a sosit timpul ca în final cei acuzaţi să răspundă pentru crimele comise.

Pentru mai multe, apasă aici.

Se fac presiuni din ce în ce mai mari asupra lui Jean-Claude Juncker pentru a demisiona din funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

La sfârşitul lunii octombrie, doar la câteva zile după ce fusese numit în post ca nou preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a fost obligat să facă o jenantă cale întoarsă cu privire la planul său de a pune interesele industriei farmaceutice în centrul politicilor europene de sănătate. Însă acum, confruntat cu scurgeri de informaţii din documente privind scheme secrete de evaziune fiscală pentru corporaţii multinaţionale din Luxemburg, practicate sub guvernarea sa controversată ca Prim Ministru, este supus presiunilor crescânde pentru a demisiona. Acuzat de ipocrizie,  având în vedere că acum se află chiar în fruntea organismului executiv european însărcinat cu investigarea practicilor de evaziune fiscală ale companiilor multinaţionale, onestitatea sa a căzut încă o dată sub semnul suspiciunii.

Pentru mai multe, apasă aici.

Să facem sănătatea naturală preventivă un Drept al Omului

– Declaraţia de la Barletta –

Barletta, Italia, 17 octombrie 2014

Astăzi, la începutul celui de-al 3-lea mileniu, noi, oamenii lumii, avem oportunitatea şi responsabilitatea de a reduce şi chiar eradica bolile care au bântuit omenirea încă de la începuturile sale, inclusiv bolile cardiovasculare şi cancerul.

În decursul ultimului secol, s-au făcut mari progrese în domeniul sănătăţii umane. În pofida acestui lucru însă, cele mai comune boli ale omenirii continuă să se manifeste în proporţii epidemice. Sănătatea umană este ţinută prizonieră, la scară globală, de către susţinătorii situaţiei existente – o industrie de investiţii care defineşte bolile ca pieţe de desfacere şi care prosperă pe seama perpetuării acestora.

Pentru mai multe, apasă aici.

Demontarea ‘Bruxelles UE’ – o precondiţie pentru libertatea globală a sănătăţii naturale

Petiţia Referendum pentru Remedii Naturale – o campanie care are ca scop garantarea accesului liber la remediile naturale de sănătate cu baze ştiinţifice pentru toţi cetăţenii Uniunii Europene (“Bruxelles UE”) – a fost deja semnată de peste un sfert de milioane de oameni. Coordonată de Dr. Rath Health Foundation (Fundaţia de Sănătate Dr. Rath) sub bannerul European Referendum Initiative (Iniţiativa Referendumului European) semnatarii petiţiei vin din toate cele 27 state membre ale Bruxelles UE.

Totuşi, în pofida suportului public impresionant şi crescând pentru această campanie, Dr. Rath Health Foundation este pe deplin conştientă de faptul că Bruxelles UE nu are nici o intenţie să asculte cererile cetăţenilor Europei. Întrucât operează în afara principiilor fundamentale ale libertăţii şi democraţiei, Bruxelles UE este –prin definiţie – o dictatură. Nici cei 27 de “Comisari” care compun Comisia Europeană – nivelul executiv al Bruxelles UE – şi nici măcar preşedintele Bruxelles UE, Herman van Rompuy, nu au fost aleşi de popor. În schimb, puterea poporului de a-şi alege guvernanţii a fost efectiv transferată intereselor corporatiste.

Pentru mai multe, apasa aici.

Bruxelles UE cere limitarea petițiilor cetățenilor

Bruxelles UE cere limitarea petițiilor cetățenilor

Iunie 2010 – oficialii Bruxelles UE au anunțat recent că doresc să limiteze cererile pe care cetățenii europeni le pot face în petiții, prin instaurarea de reguli mai stricte în ceea ce privește cantitatea de date personale solicitate de la persoanele care semnează petițiile. Conform acestor planuri, propunerile cetățenilor care merg ”împotriva valorilor uniunii” – care, să nu uităm, sunt determinate de Bruxelles UE însuși – nu vor fi acceptate.

Ca atare, prin instaurarea de reguli împovărătoare, cum ar fi aceea că semnatarul unei petiții este obligat să ofere o mulțime de date personale – inclusiv nume, adresă poștală, adresă de email, data și locul nașterii, naționalitatea și codurile de identificare personală (pașaport, carte de identitate și număr de asigurări sociale) – se poate vedea că intenția reală a Bruxelles UE când face acest anunț este de a pune limite severe posibilității cetățenilor europeni de a-și exercita voința în mod democratic. Acest lucru este probat și de faptul că toate petițiile vor fi supuse unei verificări de admisibilitate de îndată ce totalizează un număr de 300,000 de semnături, oficialii având puterea de a opri orice petiție despre care ei decid că nu întrunește condițiile.

Pentru mai multe, apasa aici.

Un moment crucial în istorie

După campania pe care ați desfășurat-o împotriva războiului din Irak, publicul este interesat să știe mai multe, ne puteți da mai multe informații despre realizările dumneavoastră?

Mai întâi de toate, dați-mi voie să subliniez că sunt un medic, un om de știință și – mai presus de toate – o ființă umană, un locuitor al planetei noastre, care dorește să păstreze intactă această planetă și să nu permită ca ea să fie incinerată într-un al treilea război mondial.

Pentru mai multe, apasa aici.

Bruxelles UE continuă să încerce să limiteze răspândirea informațiilor salvatoare în domeniul sănătății – 250,000 cetățeni europeni răspund semnând Petiția pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale

Un document de lucru recent al Comisiei Europene, cu privire la revendicările despre alimente și suplimente alimentare oferă dovezi definitive că unul din scopurile cheie ale Cartelului Medicamentelor și al acționarilor săi politici de la Bruxelles este de a limita în mod sever răspândirea informațiilor salvatoare despre sănătatea naturală, în întreaga Europă.

De exemplu, deși documentul sugerează că anumite revendicări legate de vitamina C pot fi permise în relație cu contribuția importantă pe care aceasta o are în producția normală de colagen, Comisia pare să intenționeze interzicerea fără milă a majorității revendicărilor care menționează celelalte beneficii numeroase ale acestui micronutrient asupra sănătății. Ca atare, prin încercarea de limitare în acest mod a răspândirii informației despre sănătatea naturală, ”Bruxelles UE” încearcă să elimine o amenințare cheie la adresa intereselor financiare ale “afacerii cu boala a industriei farmaceutice” care se ridică la mai multe trilioane de dolari.

Pentru mai multe, apasa aici.

INIŢIATIVA UNUI REFERENDUM EUROPEAN

În cadrul campaniei ”Iniţiativa unui referendum european”, Fundaţia de Sănătate Dr.Rath a lansat trei petiţii care au fost deja semnate de jumătate de milion de cetăţeni din toate cele 27 state membre ale Uniunii Europene.

1. O Europă pentru oameni, dinspre oameni

La data de 13 noiembrie 2007 mai mult de treizeci de supravieţuitori ai lagărului de exterminare de la Auschwitz şi din alte lagăre de concentrare s-au întâlnit la Auschwitz pentru o conferinţă de o zi. Pornind de la un crez moral unic, acest grup extraordinar de oameni a decis să intervină cu toată autoritatea care i se cuvine într-o discuţie despre viitorul Europei. În cadrul unei ceremonii solemne membrii grupului au împărtăşit experienţele trecutului şi au propus o constituţie pentru o "Europă pentru oameni, dinspre oameni".

Pentru mai multe, apasa aici.

Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”

Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”

Ceea ce ați vrut dintotdeauna să știți despre Bruxelles UE – dar nimeni nu a îndrăznit să vă spună!

În noua noastră carte, ”Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”, spunem o poveste pe care mulți cititori ar putea, din motive obiective, să o respingă din start. În sprijinul acestui gest, ei ar putea spune că dacă informațiile istorice vechi la care se face referire în această carte ar fi adevărate, ar fi auzit despre ele până acum.

Pentru mai multe, apasa aici.

Adevăr şi ficţiune despre Pandemia de gripă porcină din 2009

O teamă globală de pandemia de gripă porcină care a început din aprilie anul trecut, a adus multe decizii politice şi economice importante, care au afectat aproape fiecare ţară a lumii. A fost reală această ameninţare? Sau a fost foar o campanie larg orchestrată pentru a acapara şi domina sistemele de sănătate ale multor ţări?

Citiţi în continuare pentru a înţelege câteva probleme importante care v-ar putea ajuta să răspundeţi la aceste întrebări.

Pentru mai multe, apasa aici.

Se rupe barajul “afacerii cu epidemia SIDA”

Noile cercetări a două instituții academice din Hamburg și Heidelberg, Germania, publicate în mai 2009 în “Proceedings of the National Academy of Science USA” (Procedurile Academiei Naționale de Științe SUA” – că extractul de ceai verde poate inhiba virusul imunodeficienței umane (HIV) – poate fi o surpriză pentru mulți oameni, nu însă și pentru noi.

Pentru mai multe, apasa aici.

Gripa porcină și gripa umană – Întrebări și răspunsuri

Au trecut trei ani de la spaima gripei aviare, șase ani de la izbucnirea SARS și acum alerta despre o potențială pandemie de gripă porcină este în topul știrilor din SUA, Mexic și alte țări, inclusiv multe țări europene care nu au fost încă afectate de gripa porcină.

Mulți dintre noi ne amintim știrile alarmante despre gripa aviară și SARS care au venit brusc și s-au stins repede, accidental la scurt timp după ce datele cercetărilor noastre care arătau că micronutrienții pot controla procesele biochimice cheie implicate în răspândirea acestor agenți infecțioși, au fost publicate în publicațiile media majore (vezi informațiile noastre publice din New York Times, 23 Martie 2006 la http://www4.dr-rath-foundation.org/open_letters/open_letter_overview.htm). În ultimii ani am continuat cercetările asupra diferitelor aspecte ale virusului gripei inclusiv studii cooperative conduse împreună cu virusologi și cercetători din alte țări. Copii integrale ale publicațiilor noastre pe aceste subiecte sunt disponibile pe site-ul nostru de cercetare (www.drrathresearch.org) și ele pot oferi informații detaliate despre cum o selecție de nutrienți care acționează în sinergie biologică poate suprima multiplicarea și răspândirea virușilor.

Pentru mai multe, apasa aici.

Mişcarea Vieţii!

Discurs de Dr. Rath,
Kerkrade, Olanda
4 Aprilie 2009

În această săptămână am fost cu toţii martori, la conferinţa G-20 de la Londra, la cât de puternică este bătălia globală dintre status quo şi forţele schimbării.

Pentru mai multe, apasa aici.

August KowalczykAugust Kowalczyk

Prizonier la Auschwitz Nr. 6804

O Europă pentru oameni,
împreună cu oamenii

Kerkrade, aprilie 2009

Înainte de a urca pe podium, am căutat un cuvânt care să poată exprima tot ce simt în acest moment și aș vrea să încep această reflecție cu acest cuvânt.

Pentru mai multe, apasa aici.