ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Industria farmaceutică nu este o industrie a sănătăţii. Este o afacere de investiţii

În acest interviu, acordat la 30 iunie 2012 de către Dr. Matthias Rath lui Joan Daunis, directorul BCN Lighthouse Barcelona, puteţi afla, printre altele:

"Vitaminele înseamnă viaţă", a subliniat Dr. Rath, adăugând: "În domeniul sănătăţii există grupuri de interese, iar vitaminele şi alte substanţe care nu sunt brevetabile sunt nu doar nedorite, ci chiar se luptă împotriva lor. Iar cercetările în acest domeniu al sănătăţii naturale nebrevetabile sunt neglijate şi obstrucţionate de susţinătorii situaţiei existente, în special din motive economice".

Multe dintre lucrurile punctate de Dr. Rath arată că este nevoie de mult curaj pentru a le dezvălui oamenilor adevărul şi a le oferi alternative, dându-le astfel puterea de a alege singuri ce e mai bine pentru ei – fiindcă acest lucru înseamnă să te lupţi cu marile afaceri bazate pe produse şi tehnologii depăşite, dar care aduc venituri anuale de multe miliarde de dolari.

Conduşi de crezul lor moral unic, supravieţuitorii au decis să-şi împărtăşească povara în cadrul discuţiilor despre viitorul Europei, propunând o Constituţie a unei "Europe pentru oameni, dinspre oameni". Scopul acestui document unic este ocrotirea vieţii şi sănătăţii cetăţenilor europeni, împotriva intereselor corporatiste ale căror profituri multimiliardare provin din tratarea corpului uman ca o piaţă de desfacere. http://www.eu-referendum.org/romana/petitions/europe_for_the_people_info.html

"Al doilea Război Mondial a fost cea de-a doua încercare a Cartelului chimic şi farmaceutic german de cucerire a lumii pe baza a 40.000 de brevete - sau câte or fi avut pe atunci - încercând să impună întregii lumi această maşină de tipărit bani. Ceea ce vedem astăzi, privind înapoi în 1945, este că marionetele politice şi militare au fost condamnate la Nurnberg la pedeapsa cu moartea sau închisoare pe viaţă. Dar "păpuşarii", oamenii care au planificat acest război care l-au făcut posibil şi i-au finanţat pe nazişti ca să-l implemeteze au fost condamnaţi doar la câţiva ani (...) În 1956 când s-au semnat documentele pentru Uniunea Europeană, guvernul german - cu Bayer ca pilot - a devenit forţa conducătoare a Bruxelles UE. Se poate deci vedea că la mijlocul anilor 50, la 10 ani după ce a doua încercare eşuase, aceleaşi grupuri de interese erau din nou la treabă pregătind o a treia încercare, de data asta fără componentă militară, ci printr-o strategie atroce de strangulare economică şi de constrângere politică".