ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Prăbușirea Uniunii Europene – Răsăritul unei ”Europe pentru oameni dinspre oameni”

La data de 23 iunie 2016, populația Marii Britanii a votat pentru ieșirea din Uniunea Europeanp. Această decizie a fost o victorie istorică pentru democrație și primul pas către o Europă mai bună. Mai mult, în pofida modului în care media europeană și mondială încearcă să o zugrăvească, nu a fost o victorie a xenofobiei sau rasismului. A fost votul majorității cetățenilor britanici care refuză să permită structurii dictatoriale de la Bruxelles să le hotărască viața. Rezultatul a fost o victorie răsunătoare a democrației împotriva dictaturii corporatiste.

Uniunea Europeană nu este un organism democratic. Nici președintele său, nici comitetul executiv, nici așa-numita ”Comisie Europeană” nu pot fi aleși – sau revocați – de către popor. Chiar și Parlamentul European care se autoproclamă instituție democratică, nu este decât o ”frunză de smochin” căreia îi lipsesc principiile fundamentale ale democrației,precum dreptul de a iniția legislație.

Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE citiți online aici.

Fundația de Sănătate Dr.Rath a contribuit la dezbaterea referendumului britanic prin răspândirea pe scară largă a informațiilor despre acte istorice decisive. După cum am documentat în cartea noastră Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE planul construcției nedemocratice a Uniunii Europene a fost derivat din planurile proiectate de naziști și principalii lor finanțatori corporatiști, infamul cartel IG Farben, pentru a fi aplicate unei Europe cucerite în urma celui de-al doilea Război Mondial. Acest cartel era format din BASF, Bayer, Hoechst și alte corporații chimice / farmaceutice germane.
 Decizia luată de London Times  de a publica, pe 9 iunie 2016 – cu doar două săptămâni înainte de referendum - elemente cheie din cartea noastră ”Rădăcinile naziste” a constituit o piatră de hotar în expunerea trecutului întunecat al Uniunii Europene în fața cetățenilor britanici. La numai câteva zile după acest anunț, cele mai mari publicații britanice au început să își  îndemne în mod deschis cititorii să votexe pentru Brexit.

De ce problema Uniunii Europene este importantă pentru sănătatea naturală

Fundația de Sănătate Dr.Rath este o organizație non-profit care are ca scop înființarea unui sistem de asistență medicală preventivă la nivel mondial. Acesta provoacă fundamental ”afacerea cu boala” a industriei farmaceutice care consideră bolile corpului uman ca piețe globale de investiții. Aceste interese de afaceri au fost arhitecții cheie din spatele Uniunii Europene și intenționează să folosească această structură pentru a crea un monopol global cu medicamente sintetice brevetate.

Pe cale de consecință, au fost elaborate legi protecționiste restrictive care afectează sănătatea naturală în întreaga Europă, precum Directiva Suplimentelor Alimentare și Reglementările asupra Nutriției și Mențiunilor de Sănătate. Acestea au fost proiectate în mod deliberat de către Uniunea Europeană astfel încât să protejeze industria farmaceutică multimiliardară și monopolul său asupra sănătății. În pofida faptului că 44.000 mențiuni de sănătate naturală au fost trimise Uniunii Europene spre aprobare, mai puțin de 300 au fost autorizate. Și acest lucru se întâmplă în pofida unui secol de cercetări asupra vitaminelor și altor microelemente nutritive esențiale!

Rezultatul referndumului britanic – care pune în mod fundamental sub semnul întrebării legitimitatea structurii Uniunii Europene – este un semnal pentru milioane de europeni interesați în prevenirea bolilor. Cum zidurile Uniunii Europene se prăbușesc acum, răsare o nouă Europă în care asistența medicală preventivă este un pilon de rezistență.

Către o Europă democratică, pentru oameni dinspre oameni

Fundația de Sănătate Dr.Rath nu este împotriva unei Europe Unite. Noi credem însă că viitoarea formă a continentului european trebuie proiectată în jurul conceptului unei Europe democratice, pentru oameni dinspre oameni. De aceea am lucrat îndeaproape cu supraviețuitorii lagărului de la Auschwitz cu care împărtășim de mulți ani acest scop.În noiembrie  2007 Fundația noastră s-a întâlnit cu peste 30 de supraviețuitori ai lagărului de exterminare Auschwitz și ai altor lagăre de concentrare din perioada celui de-al Doilea Război Mondial în orașul polonez Auschwitz. Pornind de la crezul lor moral unic, acest grup de oameni extraordinari au ales să își împărtășească povara în discuții despre viitorul Europei. Povestind experiențele trecutului - și prevăzând criza legitimă a Uniunii Europene care are loc în aceste zile – au propus o constituție a unei Europe a Oamenilor Dinspre Oameni.

Supraviețuitorii lagărelor naziste ale morții la conferința din 2007.

Focusul principal al acestei abordări unice și democratice este protecția sănătății și vieții cetățenilor europeni împotriva intereselor corporatiste ale cător profituri multimiliardare provin din transformarea corpului uman într-o piață de desfacere. Constituția se ridică deasupra ideologiilor politice și face apel pentru protecția zonelor cheie ale vieții umane împotriva acaparării de către interesele corporatiste: dreptul la sănătate, dreptul la hrană naturală, dreptul la un mediu înconjurător sănătos, dreptul pentru demnitatea umană și ocrotirea valorilor sociale.

După cum au declarat clar supraviețuitorii de la Auschwitz, construirea unei Europe noi și democratice poate fi făcută doar de popoarele Europei – nu de către acționari corporatiști sau politici. Mai mult, această nouă Europă nu poate fi construită prin crearea așa-numitelor ”acorduri comerciale libere” ale căror beneficiari principali sunt – din nou – industria chimică, petrochimică și farmaceutică, băncile și alte carteluri multinaționale. ”Europa pentru Oameni dinspre Oameni” este exact opusul a ceea ce doresc aceste interese.

Votând pentru părăsirea Uniunii Europene, poporul britanic a dat o lovitură importantă acestei structuri nedemocratice. Mai presus de toate, votul a peste 17 milioane de cetățeni britanici pentru ieșirea din Uniunea Europeană constituie un apel de trezire pentru democrație în Europa. Acum popoarele Europei au șansa de a construi o Europă democratică – ”Europa pentru Oameni dinspre Oameni”. Acum este momentul să începem!