ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

05/31/11

Versiunea românească a site-ului nostru este acum online

Ne face plăcere să vă anunțăm că noua versiune în limba română a site-ului nostru este acum online. Click aici pentru a o vizita. Vă rugăm să transmiteți această pagină prietenilor și familiilor voastre și să încurajați cât mai multe persoane să viziteze acest site web pentru a afla despre activitatea noastră.

Ca organizație non-profit, ne bazăm foarte mult pe sprijin voluntar pentru efectuarea acestor traduceri. De aceea dorim să exprimăm calde mulțumiri Elenei Măruță din București, pentru bunătatea și generozitatea de care a dat dovadă, efectuând aceste traduceri pentru site-ul nostru.

Fără asistență voluntară – nu doar în ceea ce privește traducerile, ci și în sprijinirea activităților noastre și a difuzării informației în vederea conștientizării acestora – nu am putea să ne atingem scopurile. Ca atare, dacă aveți abilități care credeți că ne-ar fi utile și timp disponibil pentru a ne ajuta ca voluntari, vă rugăm să ne contactați.

În încheiere, vă rugăm să urmăriți știrile despre un eveniment interesant – o conferință pe care o vom susține joi 30 iunie, la București. Toate detaliile vor fi anunțate prin newsletter și publicate pe site foarte curând.

Între timp vă mulțumim, ca întotdeauna, pentru sprijinul continuu pe care ni-l acordați.

Cu cele mai bune urări,

Fundația de Sănătate Dr.Rath

http://www4ro.dr-rath-foundation.org