ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

06/07/11

MIȘCAREA VIEȚII – APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

Dragi susținători și prieteni,

Ulterior lansării noului nostru site în limba română și colectării a peste 250,000 semnături pentru petiția Inițiativei Referendumului European pentru Remedii Naturale, ne face plăcere să vă invităm la un eveniment incitant, la București. Conferința “Mișcarea vieții – Apărarea drepturilor noastre la sănătate naturală și alimentație fără organisme modificate genetic” va avea loc în Sala Titulescu din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO din București, joi 30 iunie 2011.  

Afisati posterul la scoala sau universitate, la serviciu, in clubul vostru preferat sau in orice alte locuri pe care le frecventati. Click aici pentru a descarca posterul in format tiff.

Distribuiti afisul in mediul online - pe blogul dvs, pe site-urile si forum-urile pe care le frecventati si in retelele de socializare. Click aici pentru a descarca posterul in format pdf.

Fiind vorba de un eveniment sponsorizat de Fundația de Sănătate Dr. Rath, intrarea este liberă. Parcarea este de asemenea gratuită. Accesul în sala de conferință se face începând cu ora 17.30. Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va încheia în jurul orei 20.30.

Conferința va fi susținută de:

Dr. Aleksandra Niedzwiecki (SUA / Polonia), Director General și Director de Cercetare la Institutul de Cercetare Dr. Rath din Santa Clara, California, Prelegerea Dr. Niedzwiecki se intitulează: Progrese în domeniul asistenței medicale naturale.  Cercetător biomedical de frunte în dezvoltarea medicinei celulare, preocupările sale științifice au fost adoptate pe scară largă de către universități și instituții științifice de prestigiu, care includ Universitatea Rockefeller din New York, Universitatea din Toronto, Canada precum și  Institutul de Știință și Medicină Linus Pauling din California. În prelegerea sa, Dr. Niedzwiecki va explica, pe baza recentelor descoperiri științifice revoluționare în domeniul sănătății celulare și al cercetării asupra vitaminelor, posibilitatea ca bolile cardiovasculare, cancerul, SIDA și alte boli comune ale zilelor noastre, să fie total necunoscute generațiilor viitoare.

Paul Anthony Taylor

Paul Anthony Taylor (Marea Britanie), Director Executiv al Fundației de Sănătate Dr. Rath, organizația coordonatoare a campaniei Inițiativă pentru un Referendum European. Prelegerea domnului Taylor se intitulează: Apărarea dreptului nostru la sănătate în ”Bruxelles UE”. Scriitor de renume internațional, cercetător și orator pe tema Comisiei Codex Alimentarius, el va revela originile ascunse ale UE, va analiza atacul acesteia asupra terapiilor naturale și va explica modul cum ‘Mișcarea Vieții’ a fost inițiată pentru a apăra, la scară globală, drepturile noastre la sănătate și alimentație fără organisme modificate genetic.

August Kowalczyk (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului Kowalczyk se intitulează: Lecții ale istoriei. Prin descrierea experiențelor sale trăite în ”iadul pe pământ” de la Auschwitz, din care a scăpat în 1942, el va aduce o mărturie profund mișcătoare despre caracterul inuman al “afacerii cu boala” care, prin intermediul Cartelului Chimic și Farmaceutic IG Farben, a folosit prizonierii de la Auschwitz ca sursă de muncă sclavagistă și i-a obligat să ia parte la experimente medicale letale care implicau folosirea de medicamente sintentice patentate și vaccinuri.  

Jerzy Ulatowski (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului  Ulatowski se intitulează: Lecții ale istoriei. Deportat la Auschwitz împreună cu mama și sora sa în 1944, a reușit să scape împreună cu familia sa la începutul anului 1945. După război, domnul Ulatowski a studiat dreptul la Universitatea din Varșovia. Domnul Ulatowski este membru al Comitetului Internațional Auschwitz și Președinte al Asociației Copiilor Foștilor Prizonieri din Lagărele de Concentrare Naziste.

Având în vedere că petiția pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale a fost semnată de peste 43.000 de români, ne așteptăm ca cererea de locuri la acest eveniment unic și memorabil să fie destul de mare. Pentru a vă asigura locul și a evita eventuale dezamăgiri, vă sfătuim să ajungeți cât mai devreme posibil,  chiar de la ora 17.30 când este permis accesul în sală.

Pentru detalii despre cum puteți ajunge la Complexul Expozițional ROMEXPO/Sala Titulescu, click aici.

Click aici pentru a descărca Harta Complexului Expozițional ROMEXPO. Sala Titulescu este clădirea H1.

Prima ediție în limba română a istoricei cărți “Rădăcinile Naziste ale Bruxelles UE” va fi disponibilă pentru vânzare la Sala Titulescu, după eveniment. Cartea va avea prețul de 25 lei. Se acordă reduceri speciale pentru persoanele care achiziționează un număr mai mare de exemplare și se înscriu pentru a deveni distribuitori ai acestei cărți.

Ne cerem scuze pentru faptul că, la acest eveniment, putem accepta doar plăți în numerar la achiziționarea cărților.