ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

06/15/11

CARTEA DESPRE UE PUBLICATĂ ONLINE ÎN LIMBA ROMÂNĂ −DISPONIBILĂ PENTRU DESCĂRCARE GRATUITĂ

Dragi susţinători şi prieteni

Ca urmare a anunţării incitantei noastre conferinţe-eveniment de la Bucureşti , ne face plăcere să vă anunţăm că revoluţionara noastră carte despre originile "Bruxelles UE" a fost publicată online şi este disponibilă pentru descărcare gratuită.

Afisati posterul la scoala sau universitate, la serviciu, in clubul vostru preferat sau in orice alte locuri pe care le frecventati. Click aici pentru a descarca posterul in format tiff.

Distribuiti afisul in mediul online - pe blogul dvs, pe site-urile si forum-urile pe care le frecventati si in retelele de socializare. Click aici pentru a descarca posterul in format pdf.

Vă încurajăm să ajutaţi la răspândirea acestei importante cărţi în cadrul familiei, prietenilor, colegilor de serviciu şi în comunitatea voastră. Mai mult, vă încurajăm să vă confruntaţi reprezentanţii politici − la nivel local, regional, naţional şi european − cu informaţia din această carte. Procedând astfel, obligaţi aceşti politicieni să facă o alegere: fie să închidă ochii în faţa adevărului şi astfel să susţină cu totală nepăsare acapararea Europei de către o dictatură a intereselor corporatiste, sau să acţioneze în sensul apărării democraţiei şi intereselor de sănătate şi viaţă a milioane de oameni. Fără îndoială, alegerea pe care o vor face cu privire la poziţia lor faţă de "Bruxelles UE" va fi cea mai importantă decizie a carierelor lor politice.

Primele exemplare din această carte, în limba română, vor fi disponibile pentru vânzare imediat după conferinţa de pe 30 iunie, la locaţia evenimentului. Preţul cărţii va fi de 25 lei. Se vor acorda reduceri speciale persoanelor care achiziţionează volume mari şi se înscriu pentru a deveni distribuitori.

Ne cerem scuze că, la acest eveniment, putem accepta numai plăţi în numerar la achiziţionarea cărţilor.

Datorită cererii mari din partea publicului, a fost creată o pagină Facebook a evenimentului, care vă permite să vă anunţaţi interesul de participare la conferinţa de pe 30 iunie şi de asemenea să invitaţi şi alte persoane. Puteţi vizita această pagină aici.

Detalii despre eveniment

Conferinţa intitulată "Mişcarea Vieţii − Apărarea Drepturilor Noastre la Sănătate Naturală şi Alimentaţie fără Organisme Modificate Genetic" va avea loc în sala Titulescu din Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, joi 30 iunie.

Întrucât evenimentul este sponsorizat de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath, intrarea este liberă. Parcarea este de asemenea gratuită. Accesul este permis începând cu ora 17.30. Evenimentul va începe la ora 18.00 şi se va încheia în jurul orei 20.30.

Pentru detalii şi lista vorbitorilor click aici.

Pentru detalii despre cum se ajunge la Sala Titulescu / ROMEXPO click aici.

Click aici pentru a descărca harta Complexului Expoziţional ROMEXPO. Sala Titulescu este clădirea H1.

Pentru a citi acest newsletter online şi a avea acces la informaţii suplimentare click aici.

Cu cele mai bune urări,

Fundația de Sănătate Dr.Rath