ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

06/24/11

A RĂMAS MAI PUŢIN DE O SĂPTĂMÂNĂ PÂNĂ LA "MIŞCAREA VIEŢII" — EVENIMENTUL NOSTRU DE LA BUCUREŞTI...

Dragi susţinători şi prieteni,

Acum când a rămas mai puţin de o săptămână până la conferinţa-eveniment de la Bucureşti, entuziasmul şi nerăbdarea sunt în continuă creştere! Am fost literalmente copleşiţi de mesaje email şi oferte de ajutor din partea celor interesaţi să devină coordonatori de campanie voluntari.

Click aici pentru a accesa pagina Facebook a evenimentului; aici vă puteţi anunţa intenţia de participare şi de asemenea vă puteţi invita familia şi prietenii la această conferinţă.

Ajutaţi-ne să facem cunoscut acest eveniment!

Afişaţi posterul la şcoală sau universitate, la serviciu, în clubul vostru preferat sau în orice alte locuri pe care le frecventaţi. Click aici pentru a descărca posterul în format tiff.

Distribuiţi afişul în mediul online - pe blogul propriu, pe site-urile şi forumurile pe care le frecventaţi şi în reţelele de socializare. Click aici pentru a descărca posterul în format pdf.

Primele exemplare din ediţia în limba română a revoluţionarei cărţi "Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE" vor fi disponibile pentru vânzare la sala de conferinţă, imediat după eveniment. Cartea se va vinde la preţul de 25 lei. Se acordă reduceri speciale pentru persoanele care achiziţionează un număr mai mare de exemplare şi se înscriu pentru a deveni distribuitori ai acestei cărţi.

Ne cerem scuze pentru faptul că, la acest eveniment, putem accepta doar plăţi în numerar la achiziţionarea cărţilor.

Pentru a citi cartea online sau a descărca în format PDF capitolele acesteia, click aici.

Detalii despre eveniment

Evenimentul intitulat "Mişcarea vieţii — Apărarea drepturilor noastre la sănătate naturală şi alimentaţie fără organisme modificate genetic," va avea loc la sala Titulescu din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, joi 30 iunie 2011.

Fiind un eveniment sponsorizat de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath, intrarea este liberă. Parcarea este de asemenea gratuită. Accesul în sală este permis începând cu ora 17.30. Evenimentul va începe la ora 18.00 şi se va încheia în jurul orei 20.30.

Având în vedere că petiţia pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale a fost semnată de peste 43.000 de români, ne aşteptăm ca cererea de locuri la acest eveniment unic şi memorabil să fie destul de mare. Pentru a vă asigura locul şi a evita eventuale dezamăgiri, vă sfătuim să ajungeţi cât mai devreme posibil,  chiar de la ora 17.30 când este permis accesul în sală. Sala are o capacitate de 500 de locuri.

Pentru lista vorbitorilor şi detalii despre aceştia click aici.

Pentru detalii despre cum puteţi ajunge la Sala Titulescu, click aici.

Pentru a citi acest newsletter online şi a avea acces la informaţii suplimentare click aici.

Cu cele mai bune urări,

Fundația de Sănătate Dr.Rath