ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

08/15/11

Ediția în limba română a cărții despre UE poate fi acum comandată online

În urma numeroaselor solicitări din partea dumneavoastră, avem plăcerea să vă informăm că ediția în limba română a mult căutatei cărți “Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” poate fi acum comandată online.

Rezultat al unei cercetări riguroase și conținând copii ale unor documente istorice din arhive internaționale care nu au mai fost publicate până acum, cartea ”Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” demonstrează faptul că arhitecții cheie ai Uniunii Europene au fost recrutați din rândul acelorași tehnocrați care schițaseră anterior planurile unei Europe postbelice sub controlul naziștilor.

Dezvăluind asemănarea izbitoare dintre structura nedemocratică a Uniunii Europene și planurile construite de naziști pentru perioada postbelică în vederea creării unei ”zone economice europene totale”, autorii sunt convinși că informația cuprinsă în această carte va fi considerată de istoricii viitorului ca un semn al începutului sfârșitului așa-numitului ”Proiect UE”

Pentru a comanda cartea online, click aici.