ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

info@dr-rath-foundation.org

11/11/11

Ultimele știri

Prin intermediul notificărilor noastre constante și analizelor celor mai importante știri din întreaga lume, sunteți mereu la curent cu ultimele evenimente din domeniul sănătății și al politicii.

Terapii naturale

1 noiembrie 2011

Mărul, adevărat depozit de vitamine și minerale

Mărul are un gust minunat, aspect plăcut și substanțe nutritive dintre cele mai sănătoase. Merele conțin vitaminele A, B1, B2, C și substanțe nutritive ca magneziu, fosfor, fier și potasiu fiind un adevărat depozit de substanțe hrănitoare. 

Citește tot articolul pe ziare.com

28 octombrie 2011

Remedii fel și fel cu varză

Gripa, reumatismul şi colitele ulceroase sunt boli care pot fi „îmblânzite” cu ajutorul preparatelor pe bază de varză. Află în ce alte afecţiuni mai are indicaţii varza şi cum se întrebuinţează corect pentru a grăbi vindecarea.

Citește tot articolul pe adevarul.ro

26 octombrie 2011

Remedii naturiste: condimentele și mirodeniile

De secole, condimentele sunt utilizate nu numai pentru a da gust și savoare mâncărurilor ci și pentru proprietățile lor medicinale. Studiile realizate până în prezent susțin că mirodeniile promovează sănătatea și bunăstarea organismului printr-o serie de acțiuni care inhibă dezvoltarea bolilor degenerative.

Citește tot articolul pe medipedia.ro

24 octombrie 2011

Vitamine pentru o memorie mai bună

Trăiești într-o lume în care memoria este încărcată de fel de fel de evenimente, informații, atenția este solicitată din toate părțile și uneori simți că nu mai faci față. Ținând cont de acești factori, trebuie să faci tot ce îți stă în putere pentru a beneficia de tot ajutorul pe care îl poți găsi.

Citește tot articolul pe ziare.com

19 octombrie 2011

Dieta de toamnă: ce să mănânci ca să-ți crești imunitatea

Odată cu scăderea temperaturilor metabolismul organismului se schimbă, iar imunitatea scade brusc. Specialiştii în nutriţie, citaţi de Huffinghton Post, au realizat o listă a alimentelor care nu trebuie să lipsească din dieta de toamnă.

Citește tot articolul pe gandul.info

Afacerea farmaceutică

3 noiembrie 2011

Amendă de nouă zerouri într-unul dintre cele mai mari scandaluri din industria farmaceutică americană

Producătorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline (GSK) a fost de acord să plătească guvernului american 3 mld. dolari (2,18 mld. euro) pentru a renunţa la acuzaţiile cu privire la comercializarea ilegală a anumitor medicamente şi la fraudarea Medicaid, un program de sănătate al SUA pentru ajutorarea familiilor cu venituri foarte mici, scrie The Wall Street Journal.

Citește tot articolul pe zf.ro

1 noiembrie 2011

Când gripa devine afacere

Există şi oameni care se bucură de gripă - producătorii şi distribuitorii de medicamente. Numai anul trecut, în conturile jucătorilor de pe piaţa farmaceutică au intrat 80 de milioane de euro din vânzarea medicamentelor pentru guturai.

Citește tot articolul pe antena3.ro

Știri despre OMG (organisme modificate genetic)

27 octombrie 2011

Ungaria a aderat la regiunea fără organisme modificate genetic Alpi–Adriatica

Parlamentul maghiar a adoptat o rezoluţie care solicită administrațiilor locale interzicerea utilizării organismelor modificate genetic (OMG) în agricultură pe domeniile lor, alăturându-se astfel iniţiativei croate.

Citește tot articolul pe greenpeace.org

Comentariu: În timp ce vecinele noastre se opun rând pe rând cultivării de organisme modificate genetic pe teritoriul lor, Ministrul Agriculturii din România, Valeriu Tabără, menține legături strânse cu compania Monsanto în componența căreia s-a aflat în trecut. Dacă doriți să vă manifestați opoziția față de introducerea OMG-urilor susținând apărarea drepturilor inalienabile la viață și sănătate alăturați-vă campaniei inițiate de Fundația Dr. Rath Mișcarea Vieții.

18 octombrie 2011

Crimele Monsanto împotriva umanității – oamenii de știință sub atac + o listă de documentare Bertram Verhaag

Citește articolul și vizionează filmele pe theworld-we-live-in.blogspot.com

Alte știri

26 octombrie 2011

Consumul excesiv de băuturi carbogazoase favorizează comportamentele agresive ale tinerilor

Potrivit unui studiu publicat de "Injury Prevention", adolescenţii care consumă cel puţin o cutie de băuturi carbogazoase răcoritoare pe zi, sunt mai înclinaţi spre atitudini violente. Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 1.878 de adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani de la 22 de şcoli din Boston, Massachusetts.

Citește tot articolul pe romanialibera.ro

19 octombrie 2011

Brevetarea distrugerii de embrioni umani interzisă

Justiţia europeană a fost sesizată de Curtea federală de justiţie din Germania în legătură cu interpretarea noţiunii de embrion uman, după anularea, la cererea Greenpeace, a unui brevet privitor la un procedeu ce permite obţinerea de celule denumite precursori neuronali, plecând de la celule-suşă de embrioni umani, şi folosite pentru tratarea unor boli neurologice.

Citește tot articolul pe observator.ro

14 octombrie 2011

Reforma Politicii Agrare Comune: prea puține beneficii și prea multe riscuri pentru România

WWF atrage atenția asupra alterării procesului de reformă a Politicii Agrare Comune, a cărei formă finală nu va crea beneficiile de care agricultura are nevoie, pe termen mediu și lung. Ea creează avantaje doar pentru fermele mari, alocând 372 miliarde de euro pentru practicile agricole intensive. Peste 20% din totalul fermelor din România vor primi, astfel, o lovitură puternică.

Citește tot articolul pe totb.ro

3 octombrie 2011

Premiera in lupta pentru combaterea obezitatii: Danemarca a impus “taxa pe grasimi"

Danemarca este prima țară din lume care majorează impozitul pe grăsimi pentru alimentele nesănătoase, în contextul unor măsuri menite să crească speranța de viață a danezilor. Printre produsele vizate se numără laptele, untul, pizza, carnea și uleiul.

Citește tot articolul pe correctnews.ro

30 septembrie 2011

Marea dilemă: biocarburanți sau producție agricolă?

Explozia preţurilor la cereale, dar şi foametea din unele ţări africane au readus în discuţie subiectul biocarburanţilor. Ca de obicei, taberele se împart, susţinute de interese diverse, dar şi de mari puteri economice.

Citește tot articolul pe agro-business.ro

25 septembrie 2011

Ultimul sanctuar al legumelor cu gust

În camerele frigorifice ale Băncii de Resurse Genetice Vegetale din Suceava sunt păstrate peste 340 de soiuri de plante româneşti, astăzi pe cale de dispariţie. Singura bancă de seminţe din România poate fi considerată o adevărată „Arcă a lui Noe“ pentru agricultura românească.

Citește tot articolul pe adevarul.ro precum și un interviu acordat revistei Formula As de către Dr. biolog Silvia Străjeru, directorul BRGV Suceava.

Politică

7 noiembrie 2011

Europa tehnocrată, „răzbunarea Agorei”

Guvernele de "experţi", propuse în Italia şi Grecia, ar putea fi bune în luarea deciziilor de urgenţă, dar ar adânci neîncrederea cetăţenilor europeni faţă de democraţie. Pentru a evita acest lucru, politica trebuie să-şi revendice locul.

Citește tot articolul pe presseurop.eu

1 noiembrie 2011

Arhitecții euro s-au așteptat la criză ca etapă în formarea Statelor Unite ale Europei

Politicienii şi eurocraţii care au gândit structurile zonei euro s-au aşteptat ca uniunea fiscală să intre în criză la un moment dat, dar au considerat că aceasta va contribui la atingerea scopului lor, acela de a crea Statele Unite ale Europei, potrivit unui analist Cazenove. 

Citește tot articolul pe romanialibera.ro