ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

info@dr-rath-foundation.org

02/17/12

Ultimele știri

Prin intermediul notificărilor noastre constante și analizelor celor mai importante știri din întreaga lume, sunteți mereu la curent cu ultimele evenimente din domeniul sănătății și al politicii.

Terapii naturale

8 februarie

Suplimentele cu zinc, recomandate în caz de pneumonie

Zincul poate tripla şansele de supravieţuire ale persoanelor care au pneumonie şi, mai mult decât atât, scurtează durata bolii, arată un studiu recent, realizat la Universitatea Kampala din Uganda.

Citește tot articolul pe adevarul.ro

5 februarie

Ce conține ceapa?

Ceapa, fie că este cea uscată, fie că este cea verde, este un aliment excepțional, fiind bogată în vitamine și minerale și, nu în ultimul rând, are efecte puternic antivirale.

Citește tot articolul pe ziare.com

4 februarie

Minunile lăptişorului de matcă

Seamănă cu mierea, dar nu e miere. Este lichid ca şi mierea, galben auriu şi are un gust dulceag, uşor acid. E rezervat numai reginei albinelor – matca – şi este un aliment nobil. Este bun pentru sănătate, este bun şi pentru frumuseţe.

Citește tot articolul pe jurnalul.ro

31 ianuarie

Farmacia din coji vegetale

Numeroase fructe au coaja mult mai hrănitoare decît fructul în sine, cu mai mulţi antioxidanţi şi fibre vegetale. În cojile fructelor şi legumelor se ascund adevărate depozite de vitamine şi minerale. Este foarte important însă ca, înainte de a le consuma, să fie bine spălate.

Citește tot articolul pe monitorulexpres.ro

21 ianuarie

Scapă de febră cu remedii naturale!

Ştim că febra poate anunţa o infecţie în corp, de aceea, acest simptom ne face să ne alarmăm. Din fericire, în natură sunt o mulţime de plante ce reglează problema acţionând blând. Află care sunt ele şi ce proprietăţi au mai exact.

Citește tot articolul pe adevarul.ro

21 ianuarie

Germeni din plante într-o iarna blândă

Toate semințele în stare germinativă conțin enzime. Acestea se găsesc în plante, frunze tinere, fructe și legume. Germenii de ovăz în miere sunt recomandați în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare iar cei de năut în miere în tratarea sterilității și impotenței. Germenii de dovleac în miere conțin proteine, lipide, vitamina E, fosfor, fier, zinc. Ei sunt recomandați pentru stimularea sistemului imunitar și reglarea activității sistemului endocrin.

Citește tot articolul pe ziaruldeiasi.ro

Afacerea farmaceutică

6 februarie

De ce nu se mai promovează la TV producătorii de medicamente din SUA?

Investiţiile pentru promovarea la TV a medicamentelor care se eliberează doar cu reţetă - care nu cu mult timp în urmă reprezentau o parte importantă a strategiei de marketing a companiilor farmaceutice din State Unite - au avut în ultimii cinci ani o scădere de peste 20%.

Citește tot articolul pe curierulnational.ro

știritiri despre OMG (organisme modificate genetic)

31 ianuarie

Câteva motive pentru care ar trebui evitate OMG

Produsele fabricate din organisme modificate genetic (OMG) constituie în prezent subiectul unor discuţii aprinse şi contradictorii. Producătorii susţin că un eventual pericol al acestor produse nu a fost încă demonstrat. Oponenţii susţin că acestea sunt indubitabil dăunătoare şi le numesc „alimentele lui Frankenstein”. Totuşi, „câinii latră, caravana trece”, iar produsele modificate genetic sunt deja pe masa noastră. Ce ne putem aştepta de la aceşti mutanţi gastronomici?

Citește tot articolul pe epochtimes-romania.ro

20 ianuarie

Un fermier american și-a hrănit porcii cu porumb OMG. Toți au devenit sterili!

Vezi video pe badpolitics.ro

16 ianuarie

BASF își mută divizia de OMG-uri afară din Europa

BASF, gigantul german de chimicale, va muta divizia pentru dezvoltarea de plante modificate genetic din Europa în Statele Unite, unde rezistența politică și a consumatorilor la culturi modificate genetic nu este atât de puternică.

Citește tot articolul pe infomg.ro

Alte știri

15 februarie

Alimentația ce stimulează cancerul și obezitatea, promovată cu ajutorul cărților pentu copii

McDonald’s a lansat o campanie de promovare agresivă, în vederea abaterii atenţiei de la faptul că hrana de tip fast-food stimulează cancerul şi obezitatea.

Citește tot articolul pe exclusivnews.ro

8 februarie

Dr. Mencinicopschi: Aditivii sintetici din semipreparatele din carne rămân în organism chiar și zece ani

Consumul anual de mezeluri în România este de aproximativ zece kilograme pe cap de locuitor, ceea ce înseamnă că, în fiecare zi, un român mănâncă cam 28-30 de grame de produse din carne. Anul trecut, media țărilor europene mergea către aproape 100 de grame consumate zilnic. Totuși, diferența este dată de calitatea semipreparatelor românești din carne, care este printre cele mai slabe din Europa.

Citește tot articolul pe ziuaonline.ro

3 februarie

De ce sprijină aristocraţii britanici micile ferme din Transilvania

Hrana produsă în România este considerată, în general, mai sănătoasă decât cea din ţările occidentale.

Citește tot articolul pe romanialibera.ro

27 ianuarie

McDonald's, forţat de Jamie Oliver să renunţe la un ingredient

După luni întregi în care cunoscutul bucătar a atras atenţia la televizor asupra folosirii hidratului de amoniu în prepararea burgerilor, compania McDonald's a fost nevoită să renunţe la utilizarea ingredientului.

Citește tot articolul pe adevarul.ro

24 ianuarie

Un nou continent pe Pământ. Homo producătorul de deşeuri

Recent a devenit cunoscut faptul că Pământul are deja şapte continente. Noul continent s-a format în Oceanul Pacific între Asia şi America de Nord, în ultimii 10 ani. Suprafaţa acestuia este aproximativ egală cu cea a statului american Texas. Este compus din trei milioane de tone de plastic, care la rândul său acumulează alte substanţe toxice.

Citește tot articolul pe epochtimes-romania.ro

23 ianuarie

Retorsiune sau viziune de perspectivă

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a anunțat că România va încerca să instituie un moratoriu privind vânzarea terenurilor agricole până în 2020.

Citește tot articolul pedw.de

Comentariu: În timp ce fostul Ministru al Agriculturii fusese agent al companiei producătoare de semințe modificate genetic Monsanto, noul Ministru desemnat de guvernul Ungureanu, Stelian Fuia, deține în portofoliu nu mai puțin de trei poziții de top management în cadrul aceluiași gigant. Află mai multe despre contestarea noului ministru de către Coaliția de Mediu pe romanialibera.ro dar și despre prioritățile mandatului său pe hotnews.ro

18 ianuarie

Produsele chimice de uz casnic - un teren minat pentru casele noastre

De când am trecut la utilizarea detergenţilor şi agenţilor chimici de curăţare s-au scurs câteva decenii bune. Aceste produse chimice sunt adesea prezentate ca fiind ajutoare universale pentru gospodine, menite să facă totul să strălucească, să emită miros de prospeţime şi să aducă confort în casele noastre. Cu toate acestea, cel mai des aceste produse conţin o listă lungă de toxine ce se acumulează în haine, case şi în cele din urmă, în organismul nostru.

Citește tot articolul pe epochtimes-romania.ro

16 ianuarie

Studiu. Chimicalele din produsele cosmetice ar putea favoriza apariția cancerului

Parabenii - substanţe chimice prezente în toate produsele de îngrijire corporală - sunt responsabili de apariţia cancerului mamar. La această concluzie au ajuns oamenii de ştiinţă de la University of Reading, din Marea Britanie, coordonaţi de Philippa Darbre.

Citește tot articolul pe gandul.info

Politică

7 februarie

Sistemul bancar, “văduva neagră” a economiei!

Sistemul bancar s-a dezvoltat din profituri mari și riscuri minime, dar și prin evaluarea artificială a produselor sale. Creditele cu dobânzile aferente au sufocat afacerile, după care centrul de greutate s-a deplasat spre guverne și a “depus” împrumuturile în cheltuielile guvernamentale, îngropând economiile naționale în datorii peste limita de pericol.

Citește tot articolul pe gandeste.org

4 februarie

Dezbateri. Ce noutăţi se vor putea regăsi în viitoarea lege a sănătăţii

Dezbaterile privind acest proiect au fost reluate luna trecută, după revenirea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătăţii şi numirea în funcţie a secretarului de stat Vasile Cepoi. Până acum au fost invitate la dialog organizaţiile profesionale ale medicilor, sindicatele, asociaţiile producătorilor de medicamente şi asociaţiile de pacienti.

Citește tot articolul pe romanialibera.ro

3 februarie

Opiniile eurosceptice cenzurate în parlamentul european

Un europarlamentar britanic, cunoscut drept un eurosceptic convins şi care militează pentru ieşirea Regatului Unite din UE, a provocat miercuri un adevărat scandal când a comparat planurile Germaniei de salvare a Greici prin cedări masive de suveranitate, cu ocupaţia ţării de către armata germană în timpul celui de al doilea război mondial. La auzul acestor acuze dure, preşedintele parlamentului european, germanul Martin Schulz, i-a întrerupt microfonul lui Nigel Farage.

Citește tot articolul pe frontpress.ro

3 februarie

Numiţi-ne nazişti dacă aşa vă place

A devenit un lucru aproape automat: de fiecare dată când apar polemici legate de modul în care Berlinul încearcă să îşi impună punctele de vedere pentru soluţionarea crizei datoriilor, germanilor li se aduce aminte de trecutul lor nazist. Care ar fi modul de reacţie? Publicaţia Die Zeit propune câteva răspunsuri.

Citește tot articolul pe presseurop.eu

3 februarie

Noii guvernanți ai lumii

Mai multe evenimente recente au relansat reflecția în jurul apariției unor noi sfere ale puterii, în paralel cu structurile tradiționale ale democrației. Globalizarea, fenomen mai vechi, influența crescândă a agențiilor de rating, apariția unei tehnocrații planetare, venirea la putere a islamiștilor prin metode ”democratice” în unele țări arabe toate acestea deci, dar și alte evenimente îi fac pe mulți jurnaliști, eseiști și filozofi să-și pună multe întrebări. Este cazul în Franța, cu doi ziariști, Christophe Deloire și Christophe Dubois, care publică o carte incitantă, cu titlul “Circus politicus”.

Citește tot articolul pe gandeste.org

1 februarie

Sărăcia cuprinde clasa medie

În timp ce șomajul a atins un nivel record în Uniune, aproape un sfert din europenii care până acum aveau un nivel de viață decent riscă să alunece spre excluziunea socială. Un fenomen care compromite strategiile europene de luptă împotriva sărăciei.

Citește tot articolul pepresseurop.eu și o analiză similară pe totb.ro

31 ianuarie

România sărăcește automat la cererea UE

Tratatul bugetar adoptat ieri de 25 din cele 27 de state membre UE impune, practic, o dictatură fiscală. România trebuie să adopte legi prin care să reducă automat deficitul bugetar, dar și nivelul de trai.

Citește tot articolul pe enational.ro și află de pe eurosceptic.ro care este poziția Marii Britanii și a Cehiei.