ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Bazele medicinei celulare

Află despre sănătatea celulară şi:

Starea de sănătate bună sau precară este determinată la nivelul milioanelor de celule care alcătuiesc corpun uman. Vitaminele, aminoacizii şi oligoelementele sunt necesare pentru mii de reacţii biochimice care au loc în fiecare celulă, iar deficitul cronic acestor elemente nutritive este cea mai frecventă cauză a disfuncţiilor celulare.

Realimentarea acestor celule cu elemente nutritive esenţiale susţine producţia de bioenergie şi duce la sănătate optimă. Însă fără o suplimentare adecvată, funcţionarea normală a celulelor va suferi, având ca rezultat o sănătate precară.

Descoperirile Dr.Rath dezvăluie faptul că milioanele de celule ale organismului au nevoie de suport nutriţional pentru a funcţiona normal. Sănătatea celulară se bazează pe sinergia elementelor nutritive iar aportul zilnic optim de vitamine şi alte elemente nutritive esenţiale ajută la menţinerea unei bune stări de sănătate.