ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

HIV/SIDA: Dr. Rath a avut DREPTATE!

Un studiu clinic publicat în noiembrie 2013 arată că suplimentarea cu multivitamine și seleniu pe termen lung a redus riscul de scădere a imunității și de boală la pacienții infectați cu HIV din Botswana. Acest studiu a fost publicat în Jurnalul Asociației Medicale Americane (JAMA), revista medicală cu cea mai mare circulație din lume. Este de remarcat în mod deosebit faptul că pacienții incluși în acest studiu nu primiseră anterior tratament cu medicamente toxice antiretrovirale (ARV).

Totuși, și contrar a ceea ce Cartelul Farmaceutic și acționarii săi din medicină și media doresc să vă facă să credeți, acest studiu a fost doar cel mai recent dintr-un lung șir de cercetări care arată că micronutrienții sunt eficienți în controlul HIV și SIDA. De fapt, chiar Dr. Luc Montagnier – laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în anul 2008, pentru descoperirea HIV – a vorbit despre rolul alimentației și micronutrienților în lupta împotriva HIV/SIDA. Puteți citi rezumate ale acestor studii în pagina Worldwide Studies and Research page de pe site-ul Fundației Dr.Rath, ca și în Biblioteca online de pe site-ul World Health Alphabetization (Instruirea Lumii în Domeniul Sănătății).

Acest număr crescând de studii confirmă, desigur, faptul că Dr.Rath a avut dreptate de la bun început. Chiar din 2005, de când  a spus pentru prima dată că HIV și SIDA pot fi controlate pe cale naturală,  Dr.Rath a devenit ținta a nenumărate atacuri. Motivul acestora era evident: HIV și SIDA sunt piețe de miliarde de dolari pentru cartelul farmaceutic. De aceea, informația salvatoare de vieți despre terapii naturale, cu vitamine nebrevetabile, reprezintă o amenințare atât la adresa profiturilor Cartelului, cât și  a iluziei că medicamentele ARV pot vindeca SIDA.  

Dar, cum reviste medicale importante precum JAMA publică acum cercetări despre utilizarea vitaminelor în controlul HIV, și cum legătura dintre HIV, SIDA și alimentația deficitară  a fost clar stabilită, este clar că sfârșitul epidemiei de SIDA este aproape. De aceea, ca întotdeauna, fiindcă  media tace în mod tipic cu privire la această problemă, nu Wikipedia și alți purtători de cuvânt ai Cartelului vor decide cât de repede se va întâmpla, ci oamenii lumii și setea lor crescândă de adevăr.