ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Cercetare

Un nou studiu arată că suplimentele cu vitamina D pot determina încetinirea sau regresia cancerului de prostată

Un studiu recent efectuat de cercetătorii de la Medical University of South Carolina din S.U.A. a demonstrat faptul că suplimentele cu vitamina D pot determina încetinirea sau regresia tumorilor incipiente de cancer de prostată. Cum unul din șase bărbați riscă să dezvolte cancer de prostată de-a lungul vieții, acest studiu adaugă noi dovezi asupra faptului că abordările naturale sunt eficiente în controlul acestei boli.

Pentru mai multe, apasă aici.

De ce suplimentele alimentare sunt importante în insuficiență cardiacă și aritmie

Insuficiența cardiacă este o condiție deteriorantă însoțită de edem, oboseală șI dificultate chiar la desfășurarea de activități simple. Ea afectează persoane de toate vârstele și adesea se dezvoltă ca rezultat al unei boli de inimă. Pacienții cu insuficiență cardiacă suferă adesea de bătăi neregulate ale inimii, o condiție care sperie pentru că poartă riscul unei morți subite. Aproximativ cinci milioane de oameni din SUA sunt afectați de insuficiență cardiacă și aritmie și aproape 30-40% din ei mor în decurs de un an de la diagnosticare. Insuficiența cardiacă este responsabilă, alături de cancerele maligne , de mai mult de jumătate din numărul deceselor la persoane peste 45 de ani.

Pentru mai multe, apasă aici.

Întrebări şi răspunsuri despre SIDA

Dr. Raxit Jariwalla, profesor de virusologie, este unul dintre cercetătorii de frunte ai lumii în domeniul SIDA şi al nutriţiei. În această secţiune de întrebări şi răspunsuri. Dr.Jariwalla expune adevărul despre culisele afacerii medicamentelor ARV cu epidemia de SIDA.

Pentru mai multe, apasă aici.

NUTRIENȚII SUNT EFICIENȚI ÎN CAZUL GRIPEI

Gripa este una din cele mai vechi și mai comune infecții iar acum noi temeri se răspândesc prin intermediul media despre pericolele unei noi pandemii de gripă aviară.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a cancerului

Toate celulele umane sunt înconjurate de fibre de colagen și țesut conectant. Pentru a crește și a se extinde, celulele sănătoase au nevoie să rupă această membrană extra-celulară care le ține închise. Acest proces este esențial pentru viață și din acest motiv celulele produc și secretă diferite enzime care digeră componentele țesuturilor conectante inclusiv colagenul și elastina.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a diabetului

Peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de diabet. Problemele diabetice au o bază genetică şi sunt împărţite în două tipuri: juvenil şi adult. Diabetul juvenil este cauzat în general de un defect genetic care duce la o producţie insuficientă de insulină în organism şi necesită injecţii regulate cu insulină pentru a controla nivelul zahărului din sânge. Totuşi, majoritatea pacienţilor diabetici dezvoltă această boală ca adulţi. Formele de diabet întâlnite la adulţi au de asemenea o bază genetică. Totuşi, cauzele care declanşează instalarea bolii la aceşti pacienţi în orice stadiu al vieţii lor adulte au rămas necunoscute. De aceea, nu este deloc surprinzător faptul că diabetul este o altă boală care continuă să se răspândească, la scară globală.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a colesterolului

Sute de milioane de oameni din întreaga lume au valori ridicate ale colesterolului, trigliceridelor, LDL (lipoproteine cu densitate joasă), lipoproteinei(a) şi altor factori de risc. Totuşi, colesterolul şi alţi factori de risc din sânge sunt consideraţi doar factori ”secundari” de risc pentru că pot crea probleme numai dacă pereţii vaselor de sânge sunt deja slăbiţi de deficitul de vitamine. Astfel, nivelurile ridicate ale colesterolului şi ale altor factori de risc din sânge nu sunt cauza bolilor cardiovasculare – ci consecinţa unei boli vasculare în plină desfăşurare.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a aritmiei

Peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de aritmie. Această condiţie este cauzată de o perturbare a generării sau propagării impulsului electric responsabil de bătăi regulate. În unele cazuri, aceste perturbări sunt cauzate de o zonă deteriorată a muşchiului inimii, de exemplu după un infarct miocardic. Totuşi, manualele de medicină admit că în majoritatea cazurilor, cauzele aritmiei sunt necunoscute. Nu este aşadar de mirare că aritmia reprezintă o epidemie în continuă creştere la scară mondială.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a bolilor cardiovasculare

În lumea industrializată, un om din doi moare din cauza consecinţelor depozitelor aterosclerotice pe arterele coronare (ceea ce duce la infarct miocardic) sau pe arterele care alimentează creierul cu sânge (ceea ce generează accident vascular cerebral). Răspândirea epidemică a acestor boli cardiovasculare se datorează, în mare măsură, faptului că până acum adevărata natură a aterosclerozei şi bolii coronariene nu au fost suficient înţelese.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a insuficienţei cardiace

Zeci de milioane de oameni din întreaga lume suferă de insuficienţă cardiacă, ale cărei simptome sunt dispneea, edemul şi oboseala. Numărul de pacienţi cu insuficienţă cardiacă s-a triplat în ultimele câteva decenii. Răspândirea epidemică a acestei boli se datorează în mare măsură faptului că, până acum, cauzele insuficienţei cardiace au fost insuficient, sau chiar deloc înţelese. În anumite situaţii, insuficienţa cardiacă este consecinţa unui infarct miocardic, totuşi în majoritatea cazurilor, precum cardiomiopatiile, insuficienţa cardiacă se dezvoltă în absenţa unui eveniment cardiac anterior.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a hipertensiunii arteriale

Sute de milioane de oameni din întreaga lume suferă de hipertensiune arterială. Dintre toate bolile cardiovasculare, aceasta este cea mai răspândită. Proporţiile epidemice ale acestei boli se datorează în mare parte faptului că, până acum, cauzele hipertensiunii arteriale au fost insuficient, sau chiar deloc, înţelese.

Pentru mai multe, apasă aici.

Eradicarea naturală a SIDA

Protecţia de bază a organismului împotriva invadatorilor (microbi) este asigurată de celulele albe ale sângelui (”celule poliţist”). Există mai multe subgrupe de celule albe ale sângelui care îndeplinesc funcţii specifice în cadrul sistemului imunitar. Deosebit de importante sunt macrofagele, care pot ”mânca” şi digera invadatorii. Formele imature ale acestor ”celule mâncătoare”, numite monocite, pot ajunge în orice parte a corpului prin intermediul fluxului sanguin. Dacă într-un anumit loc din organism, de exemplu în plămâni, apare o infecţie, corpul trimite ”substanţe de alarmă” care atrag monocitele spre sursa invaziei microbiene.

Pentru mai multe, apasă aici.