ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Adevărul despre industria farmaceutică

Industria farmaceutică se autoprezintă ca o industrie care luptă pentru prevenirea şi eliminarea bolilor dar, în spatele pretextului acestei nobile cauze, stoarce miliarde de dolari din subvenţiile a zeci de guverne şi pretinde ascultare oarbă din partea a sute de milioane de pacienţi. Industria farmaceutică încearcă să instaureze un monopol global ca "unic furnizor de sănătate".

De fapt, industria medicamentelor farmaceutice nu este deloc o industrie a sănătăţii, este doar o industrie de investiţii. Deşi pretinde că aduce sănătate lumii, întreaga sa existenţă se bazează pe promovarea bolilor ca pieţe pentru medicamente brevetate, în valoare de multe miliarde de dolari. Oricine poate vedea cu uşurinţă că întregul model de afaceri al industriei farmaceutice se bazează pe fraudă şi înşelăciune.

Eliminarea bolilor, scopul pe care industria farmaceutică pretinde că îl serveşte, este de fapt lucrul împotriva căruia această industrie luptă cel mai viguros, dintr-un motiv cât se poate de evident: dispariţia bolilor ar distruge piaţa globală de medicamente pe care se bazează de fapt întreaga industrie.

Pentru a continua "cea mai mare fraudă din istoria omenirii" împotriva opoziţiei din ce în ce mai mari, industria farmaceutică foloseşte mari sume din profiturile sale de miliarde pentru a finanţa acţionari politici, pentru a mitui profesionişti din domeniul sănătăţii şi pentru a cumpăra media.

În 1997 Dr.Rath a descris industria farmaceutică drept "cel mai mare obstacol în calea sănătăţii lumii" şi de atunci au fost publicate numeroase cărţi care descriu impactul devastator al acestei fraude organizate asupra oamenilor şi societăţilor din întreaga lumii. Puteţi găsi o selecţie a acestor cărţi, precum şi o descriere succintă despre fiecare, aici.