ORGANIZAȚIA DE SĂNĂTATE FONDATĂ DE DR.RATH ESTE UNICĂ ÎN LUME: TOATE PROFITURILE PE CARE LE GENEREAZĂ SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE O FUNDAȚIE NON-PROFIT. Pentru mai multe, apasa aici.

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation

 

Victorie asupra Cartelului farmaceutic în Europa: Comisia Bruxelles UE obligată la o jenantă cale întoarsă

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Bruxelles UE (Imagine: Wikimedia)

Avem plăcerea de a vă anunţa confirmarea oficială a faptului că medicamentele vor rămâne în cadrul departamentului Sănătăţii şi Consumatorilor în următoarea Comisie Bruxelles UE. Într-o întorsătură jenantă a lucrurilor, noul preşedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker a fost obligat să-şi schimbe planul de a transfera responsabilitatea pentru politicile privitoare la medicamente departamentului pentru Întreprinderi şi Industrie al Comisiei Europene. Dacă această mişcare periculoasă s-ar fi finalizat, interesele comerciale, guvernate de profituri, ale multi-trilionarei “afaceri cu boala” a industriei farmaceutice ar fi fost definitiv plasate în centrul politicilor europene de sănătate. De aceea vă mulţumim tuturor acelora care aţi sprijinit campania noastră de a face presiuni asupra lui Juncker pentru a-l determina să dea înapoi.

Deşi Comisia lui Juncker va rămâne fără îndoială, alături de predecesorii săi, un instrument al intereselor corporatiste, va fi conştientă de faptul că susţinerea faţă de Bruxelles UE dispare rapid. Participarea la vot pentru alegerile Parlamentului UE din mai 2014 a fost cea mai scăzută înregistrată vreodată, cu participarea a doar 42,54 % dintre cetăţenii europeni. Sondajele de opinie confirmă de asemenea faptul că încrederea publică în această structură a atins cel mai scăzut nivel din toate timpurile.Fundaţia noastră are o viziune asupra viitorului Europei total diferită de cea a lui Juncker şi a Bruxelles UE – una în care interesele oamenilor sunt mai presus de profiturile corporatiste. Dacă locuiţi în Europa şi doriţi să împărtăşiţi acest ideal, vă invităm să susţineţi campania noastră pentru o Europă a Oamenilor dinspre Oameni. O Europă mai bună şi o lume mai bună sunt posibile, dar numai dacă acţionăm împreună pentru a le face să devină realitate